7 húsos burger az USA-ban

2013. március 01. - Feiertag Erik

Míg nálunk a három húsos burgerek is ritkák  mint a fehér holló, addig az USA-ban ez teljesen elfogadott, sőt, egymás rekordjait próbálják döntögetni az étteremek. Ráadásul nem is egy helyi vendéglőről van szó, ahol sokszor találkozni különlegességekkel, hanem egy gyorsétteremláncról.

steak-n-shake-burger.jpg

A Steak 'n Shake (az USA közép-nyugati részén tevékenykedő lánc) szendvicse, a 7x7 Steakburger szó szerint egy hústorony. A buci közti rész nem áll másból, csak húsból és sajtból, és megint húsból és sajtból, hét emelet magasan. Az ára egyébként meglepően baráti, 7,77$-t kell kicsengetnie az éhes embernek, ami kb. 1750 forintnak felel meg.

Tápérték adatok:

1330 kcal energia

98g zsír

290mg koleszterin

34g szénhidrát

4490mg nátrium

Hogy csökkentsem az irigység faktort, elárulom, csak korlátoltan lehet hozzájutni. A lánc nem minden étterme vette fel kínálatába, akik viszont igen, azok is csak éjfél és reggel 6 közt árusítják az 'Allnighter menu' promóció keretein belül. Lehet örömködni, hogy azért nem fenékig tejfel a dolog.

Forrás: FoodBeast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr446306298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása