McJordan BBQ szósz 10.000$-ért

2012. október 17. - Feiertag Erik

Michael Jordan-t azt hiszem nem kell senkinek bemutatni. Minden idők egyik legjobb kosárlabda játékosa, aki kétszer is triplázáshoz (három egymást követő idényben bajnokságot nyertek - kétszer) vezette a Chicago Bull's-t, és nem mellesleg a mekivel közösen hamburgert is készített McJordan néven, 1992-ben.

A burgerben egy negydfontos marhahúspogácsa (Európában Royal hús), hagyma, uborka, sajt, bacon, és egy speciális BBQ szósz volt. Limitált ideig árulták az USA-ban, és azóta sem ismételték meg a dolgot.

A szósz viszont 20 év után visszatért, mégpedig az eBay-re egy gallonos, bontatlan kiszerelésben. Egészen tegnapig lehetett rá licitálni, végül a szósz elképesztő 9.995 dolláros áron kelt el (2,15 millió forint). Az eladó, aki egyébként más mekis relikviákkal is seftel az interneten, emlékeztette a potenciális vásárlókat, hogy valószínűleg ez a flakon az utolsó adag a földön, és hogy:

Ilyen alkalom csak egyszer van az életben: megszerezni a legritkább Michael Jordan és McDonald's relikviát.

Ha arra gondolnál, hogy majd' 10.000 dollárt kiadni egy adag szószért nevetséges, csak gondolj arra, hogy a korábbi tulaj júniusban 10 ajánlatot is elutasított.

Forrás: FoodBeast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr936306356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása