Téli ízek

2011. december 16. - Feiertag Erik

 A meki cselesen átnevezte az Alpesi Hetek-et Téli ízekre, a szendvicseken azonban mit sem változtatott. Az egyik szemem nevet, mert újra van Rösztiburger, a másik viszont sír, mert hiába az új akció, nincs miről írni.

Rösztiburger: A McDonald’s egyik, ha nem a legjobb időszakos szendvicse, épp ezért örülünk, hogy minden télen visszatér. Nélküle nem lenne ugyanaz a december. Szalonnás-sajtos buci, benne húspogácsa, bacon, sajt, sajtszósz és tócsni (röszti). Az íz szinte tökéletes, a burger egyetlen hibája, hogy kicsit túl tömör, ezért különösen ajánlott itallal fogyasztani.

Csirke Cordon Bleu: A másik versenyző, ahogy megszokhattuk, egy csirkeszendvics, Csirke Cordon Bleu, ahogy az Alpesi Heteknél már megszokhattuk. Tavaly óta hosszúkás változatban kapható, majonézzel, salátával, paradicsommal, és sajttal-sonkával töltött csirkével. Egész jó a cucc, de nem vonz vissza, olyan áruházi mirelitcsirke íze van a húsnak, legalábbis egy éve még az volt.

Ezen kívül az akcióban helyet kapott a burgonyaspirál, csípős csirkeszárnyak (5 vagy 8 darabos kiszerelésben), valamint ilyen füstöltsajtgolyók (8 darabos kiszerelésben). Az árakról, és hogy ez miként kapcsolódik a télhez, nincs információnk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr886306497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása