Mekis Dupla sajtburger olcsóságok, gondolatok a húsról, és a BelFritről (Update)

2011. július 19. - Feiertag Erik

Update: A McDouble egyelőre teszt fázis, úgyhogy még az sem biztos hogy azokon a helyeken is megmarad, ahol most kapni. Bocs a félretájékoztatásért :/

Végre valaki felismerte, mennyire jó dolog a Dupla Sajtburger, és hogy mennyire rosszul van beárazva ez a termék. Örülünk Vincent?

Az a lényeg, hogy a mekiben 350 forintért lehet Dupla Sajtburgert (McDouble) kapni, ha bacont is szeretnénk bele (McDouble Bacon), akkor 400 egységet kell perkálni. Tök jó ár, figyelembe véve hogy a BK-ben egy ilyen menü 1200 környékén tanyázik, ha jól tudom. Magában pedig olyan 800 forint körül lehet a szendvics, úgyhogy elég jó olcsósításnak vagyunk szemtanúi.

Persze, az is lehet, hogy a BurgerKing féle Dupla Sajtburger kicsit nagyobb a mekisnél, viszont itt még két darabbal is jobban jövünk ki, mint ott egyel, spórolunk, és jól is lakunk, na jó, azt azért nem.

És mostanában a mekis húsok jobbak a BK-eseknél, a Whopperek mostanában olyan semmilyenek, néha pedig kicsit száraz is a húsuk. A Csípős New Orleans is olyan semmi, kétszer kipróbáltam már, de semmi se jut eszembe róla, semmire sem emlékszem róla, jó volt, meg minden de semmi extra. És még csak nem is csíp.

BelFritezni kellene egyszer már, multkor vettem burritokat, zseniálisak voltak, ott sütötték ki előttem, forróak voltak, csípntek, nagyon jók. Simán verik a BurgerKing burritoit. Éljenek a kis gyorsétteremláncok. Kettőt tudok amúgy, a Corvin Közben van egy, fenn az éttermeknél, meg a budaörsi Auchanban, ott hátul az éttermeknél.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr756306549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása