Mediterrán Hetek

2011. július 17. - Feiertag Erik

 A meki legutóbbi promóciója nem sikerült valami fényesre, még közös témája sem volt a termékeknek, viszont itt vannak a Mediterrán Hetek, mely biztosan méltó vetélytársa lesz a konkurenseknek. Két szendvics, egy új sajtfalat és egy új krumpli, ahogy ezt már a McDonald's-től megszokhattuk.

Toszkánburger: Az Olasz ízek kedvelői biztosan előszeretettel fogják választani ezt a szendvicset, mely végre nem egy feltuningolt McRoyal, mint ahogy azt egy ideje megszokhattuk a nagy sárga M-től. A marhahússal és a paradicsommal véget is ér a szokványos tartozékok sora, ezen kívül a szendvics parmezán sajttal, pesto szósszal, és fűszeres bucival büszkélkedhet, valamint a saláta helyett valami levelesebb zöldséggel, mely nekem leginkább ruccolának tűnik. Jól hangzik az összeállítás, és a kép is egész étvágygerjesztő, már csak az árral lehetnek gondok, a parmezán nem épp az olcsó sajtok közé tartozik.

Katalánburger: Kezdhetném úgy is, mint a Toszkánburgernél, csak az országot kellene Spanyolra átírnom, de nem élek a lehetőséggel, hiszem, hogy jobban írok annál, minthogy magamat ismételgessem. A Katalánburger társához képest kevésbé árasztja a választott nemzetet magából (Mi köze van a szaláminak meg a kukoricának Spanyolországhoz?), viszont mindenképpen különleges szendvicsnek ígérkezik. Ezúttal is csak pár szokványos dolgot találunk a burgerben, a sajtot, a salátát, a majonézt, meg a két marhahúst. Viszont rajtuk kívül fűszeres Salsa szósz, kukorica, és fokhagymás szalámi is helyet kapott, mégpedig szezámmagos buciban. Ez így ránézésre inkább érdekesnek tűnik mint jónak, a szalámit harapni mindenképpen érdekes lesz, valószínű, hogy az első harapással kihúzom az egyik szeletet a szendvicsből.

A két burgeren kívül újdonság még a fűszeres burgonyacsík, és a zöldfűszeres sajtfalatok, utóbbinak még egyik változatát sem kóstoltam, talán most, a zöldfűszeres dolgok közel állnak a szívemhez.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796306550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása