Idén Gyulai kolbász kerül a csizmába!

2023. december 01. - Feiertag Erik

Hiszen a Don Pepe decemberre visszahozza májusi Gyulai kolbászos repertoárját, így ha valami kimaradt tavasszal, most lehet pótolni!

2_tv.jpg

Én annak idején a Gyulai Kolbászos Vasárnapi Reggeli! Pizzát próbáltam, és nagyon bejött, ezek a mashup ételek a Don Pepe legnagyobb erősségei szerintem, mert nem restek a legőrültebb kombinációkat is összerakni időnként, az országos hálózatnak hála pedig szinte bárki meg is kóstolhatja őket. Erre a 4290 forintos pizzára sajtkrém, Gyulai kolbász, lilahagyma, paradicsom, hegyes erős, tükörtojás és füstölt mozzarella kerül.

Olcsóbban is van azért választék: két akciós pizza is kapható 3090 és 3190 forintos áron. Ezek a Csak a Gyulai! és a Gyulai Kolbászos, Jalapenos Pizza. Összetételük csak a mexikói csípős paprikában tér el, melyen kívül pizzaszósz, Gyulai kolbász és mozzarella kerül rájuk.

3_tv.jpg

Aki annyira nem kedveli a pizzákat, azok számára is van Gyulai ajánlat: decemberre különleges piadina is került az étlapra, mégpedig egy Gyulai Kolbászos Legény Lepény személyében. Ez a fokhagymás tejföllel, Gyulai kolbásszal, főtt tojással, hegyes erős paprikával, lilahagymával, paradicsommal és füstölt mozzarellával készülő kiadós étel 3590 forintért kapható.

4_tv.jpg

Végül, de nem utolsó sorban paradicsomos spagettivel is kombinálhatjuk a Gyulai kolbászt. Ez a variáns 3490 forintért kérhető, bár én akkor már a fentiek közül választanék inkább, hiszen izgalmasabb összeállításnak tűnnek.

Kolbászkedvelők számára tehát idén már december elsején megjött a Jézuska, ezekkel a különlegességekkel pedig akár 2024-ig is elkolbászolhatnak a legnagyobb rajongók!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6218270205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása