Gyulai Kolbászos május a Don Pepénél!

2023. május 01. - Feiertag Erik

Ez a május nem csak a megszokott újdonságokról szól a Don Pepében, hanem Gyulai Kolbásszal készült izgalmas finomságok közt válogathatunk tavasz végén!

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis.jpg

A hónap akciós pizzája a Csak a Gyulai! Pizza, amely pizzaszósszal, Gyulai kolbásszal és mozzarellával készül. Egyszerűsége mellé 2890 forintos ár társul, így ha továbbgondolás nélkül, csak simán a kolbászt kóstolnánk meg pizzára feltétezve, ez lehet a legjobb választás.

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_2.jpg

Ha szereted az erős paprikát, akkor a Gyulai Kolbászos, Jalapenos Pizza a tökéletes választás. A jalapeno és a kolbász ízvilága más ételekben már bizonyított, így ez az ízletes és fűszeres pizza meglehetősen hívogatónak ígérkezik. Pizzaszósz, Gyulai kolbász, jalapeno és mozzarella kerül rá, az ára pedig csak 100 forinttal több az akciós verziónál.

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_3.jpg

Az igazi különlegességek szerelmesei sem maradnak hoppon az eseményszámba menő újdonság áradat közepette. Májusban ugyanis két extra pizzát kapunk, az egyik a Gyulai Kolbászos Tavaszi Pizza, amely pizzaszósz, Gyulai kolbász, tojás, kukorica, tricolor paprika és mozzarella használatával készül. 3390 forintos áron igazi tavaszi ízkavalkádra lehet számítani.

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_4.jpg

Az előbbi kicsit tuningolt verziója a Gyulai Kolbászos Vasárnapi Reggeli! Pizza, ami ahogy neve is tükrözi, a nap legfontosabb étkezésére teszi megfelelővé a feltétezést. Sajtkrémmel, Gyulai kolbásszal, lilahagymával, paradicsommal, hegyes erős paprikával, tükörtojással és füstölt mozzarellával készül, ára viszont már combosabb, 3990 forintba kerül. 

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_5.jpg

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_6.jpg

Szerencsére azokra is gondoltak, akik nem pizza rajongók, így a Gyulai Kolbászos Legény Lepény vagy a Gyulai Kolbászos Spagetti is szóba jöhet. Előbbi egy piadina, mely fokhagymás tejföllel, Gyulai kolbásszal, főtt tojással, hegyes erős paprikával, lilahagymával, paradicsommal és füstölt mozzarellával készül, valamint pizzaszószt és tejfölt is adnak mellé öntetként. Utóbbi pedig lényegében egy paradicsomos spagetti Gyulai kolbászkarikákkal megbolondítva. Áruk 3490, illetve 3290 forint.

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_7.jpg

don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_8.jpg

Természetesen továbbra is futnak a kedvezményes pizza menük, ahol tésztától és feltéttől függően Pepsi vagy Lipton Ice Tea, illetve Carte D’Or Sacher Torta (900 ml) vagy vegán Carte D’Or Földimogyoróvaj-Banán (850 ml) fagylalt jár kedvezményesen.
don_pepe_gyulai_kolbasz_pizza_piadina_reggeli_spagetti_szezonalis_9.jpg
Végül, de nem utolsó sorban a szezonális étlap is frissül, összesen 8 remekül hangzó újdonsággal, köztük Madártejjel és kolbászos-tojásos lecsóval, melyhez pizzalángos jár köretként! A teljes kínálatot a képen találjátok.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1818114152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása