Mától olvadozhatunk a Pizza Hutban!

2023. október 17. - Feiertag Erik

Hiszen megérkezett a Melts széria, amiről már múlt héten feltételes módban lerántottam a leplet. A hazai kínálat viszont némileg eltér a lengyeltől, úgyhogy nézzük is miről van szó!

melts.jpg

A Melts lényegében melegszendvicseket jelent, sok sajttal és minden földi jóval töltve. Négy variáns közül választhatunk, melyek mellé ajándékba jár egy-egy szósz, ami szintén négy opcióban érhető el: fűszeres paradicsomszósz, fokhagymás majonéz, salsa, valamint ketchup.

Olaszkolbászos: olaszkolbásszal és sajttal

BBQ Csirke: grillezett csirkével, lilahagymával és BBQ szósszal

Gyros: kebab csirkével, lilahagymával és fokhagymaszósszal

Falafel: zöldpaprikával, lilahagymával, cheddar sajttal és gouda sajttal

Egységesen 1695 forintért rendelhetőek, tehát nincs rajtuk extra sarc a lengyel árakhoz képest. Az adag jó kérdés, így ránézésre nem tűnik rossznak, szerintem egy fél pizzával lehet nagyjából számolni. Menüben egy ezrest tesznek rá, ilyenkor 150 gramm burgonya és fél liter üdítő jár mellé.

melts2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7018236503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása