Sajtos újdonsággal készül a magyar Pizza Hut, van egy tippem, mi lehet az!

2023. október 13. - Feiertag Erik

Ma egészen olvadozó profilképet töltött fel Facebookra a magyar Pizza Hut, és valami nagyon sajtos újdonságról is írtak pár szóban. Mivel itthon is a lengyel AmRest üzemelteti az éttermeket, vetettem egy pillantást az ottani weboldalra, és az alapján vélhetően jövő héten hozzánk is megérkezik a Melts széria!

ph_melts_main_1000x1000_1.jpg

Amit leginkább talán a Don Pepe Piadinájához lehet hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy ez jóval sajtosabb újdonságnak ígérkezik. Mondhatni amerikai melegszendvics (grilled cheese) és félbehajtott pizza találkozása, vagy valami ilyesmi.

Külföldön az alábbi négy variáns érhető el, legalábbis amit a Google fordító kisilabizált belőle:

Pepperoni: pepperoni szalámival

BBQ csirke: grillezett csirkével, lilahagymával és BBQ szósszal

Oriental Chicken: csirke kebabbal, lilahagymával és fokhagymás szósszal

Vege: zöldpaprikával, lilahagymával, cheddar sajttal és gouda sajttal

Ezen kívül mindegyik kivitel mellé jár szósz is mártogatós gyanánt. Ha valóban ez lesz a nagy újdonság, az elég jól hangzik. Egy ilyen ára magában 19,99 zloty, ami najgyából 1700 forintnak felel meg, de persze nem lehet készpénznek venni, hogy nálunk is ennyibe fog kerüli, illetve persze azt sem, hogy valóban ez érkezik és nem csak valami extra sajtos feltéttel megpakolt hagyományos pizza.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3018234247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása