Ütős október a Don Pepében

2018. október 01. - Feiertag Erik

A szeptemberi nagy étlapváltás mellé nem igen érkezett időszakos újdonság, bőven volt így is mit kóstolgatni az étterem rajongóinak. Cserébe októberre kaptunk egy hamburgert plusz két pizzát, melyek közt egészen érdekes darabokat is találunk.

burger.png

Mindjárt elsőként a kézműves extra szendvicsbe oltott Ciabattás Mediterrán Burger, melybe kukoricás sajtkrém, aszalt paradicsom, füstölt mozzarella, rukkola, kaliforniai paprika, marhahús pogácsa, chorizo és tükörtojás kerül. Az étel egészen méretes adagnak tűnik, könnyen lehet, hogy utána nem fogjuk a desszerteket böngészni, főleg ha még a 2790 forintos árban foglalt DP burgonyát és szószt is leküldjük vele.

akc_piz.png

Pizzák terén egyrészt ismét van egy akciós változat, mely Fokhagymás, Bacon-ös Csirkés névre hallgat, feltétei ennek megfelelően fokhagyma, bacon, roston csirke, valamint mozzarella és tejföl. 1390 forintért magában, vagy 1650-ért fél literes üdítővel is kérhetjük.

8hus.png

Érdekesebb azonban a 8 Húsos BBQ Supreme Pizza, mely ismét egy emeletes darab: a felső rétegre BBQ szósz, bacon, grillezett marhakolbász, szalámi, tarja, csabai kolbász, roston csirke, trikolor paprika, paradicsom és füstölt kolbász kerül, míg a két tészta közt sajtkrém, darált marhahús, sonka, füstölt mozzarella gondoskodik arról, hogy kifejezetten különleges darabról beszélhessünk. 2790 forintos ára elég magas, de ennyi feltéttel és töltött kialakítása miatt végül is indokoltnak nevezhető.

dpfc.png

Mindemellett kapnak egy kis boostot a DP FC ételek, melyek mellé ebben a hónapban mérettől függően kettő vagy négy adag amerikai majonézes káposztasalátát, azaz coleslaw-t küld ajándékba a Don Pepe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3614273323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása