A világ leglaposabb sajtburgere!

2017. július 06. - Feiertag Erik

Elég sokat kísérletezik a Don Pepe különböző műfajok kavarásával. A legmeghökkentőbb eddig talán az azóta is folyamatosan kapható HamHotBurDogGer, de nem mehetünk el szó nélkül a Pizzaburger, vagy a többi, más-más étel ihlette hamburgerek és pizzák mellett. Erre a hónapra megint egy egészen érdekes mashup érkezett, ami egyúttal kiérdemelte az elismerő, világ leglaposabb sajtburgere címet is!

img_20170701_182938-01_custom.jpeg

A Dupla Bacon Sajtburger Pizza ugyanis egy pizzába oltott sajtburger, ami röviden némi darált marhahúst, cheddar sajtot, bacont, rántott hagymakarikát, paradicsomot és mozzarellát, valamint BBQ alapot jelent feltétként. 2290 forintos árával nem a legolcsóbb ételekkel versenyez, de hát a havi extra pizzák sohasem filléres árazásukról voltak híresek.

Az étel meglehetősen jól néz ki, egyedül azt sajnáltuk, hogy négy darabnál több hagymakarika nem jutott rá. Ennél azért elfért volna pár darabbal több, de ha nem is, talán érdemes lett volna darabokra szelni, hogy jobban eloszoljon a pizzán. Az ízek tekintetében azonban semmibe sem tudunk belekötni: a marhahús kellemesen erőteljes, mégsem dominál, ahogyan a BBQ-s alap is, utóbbin kicsit meglepődtünk, hiszen amikor ezzel a szósszal készült pizzákat kóstoltunk, általában az alap hivalkodóan előtört a feltétek rengetegéből. Ezúttal kellemesen megbújik a háttérben, és teret enged a többieknek. Hasonlóan, talán kicsit túlzottan is előzékenyen viselkedik a cheddar sajt is, azonban a bacon mennyisége mindenért kárpótol, és ahogy a mondás tartja, a bacon az élet értelme, vagy legalábbis benne van a tob 3-ban.

img_20170701_185729-01_custom.jpeg

Összességében szerettük a Sajtburgeres pizzát, és mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki kedvenc szendvicsét extra lapos formában kóstolná meg. Aki viszont egy igazi, méretes hamburgerre vágyik domináns húspogácsával, annak inkább a Sombrero Burgert ajánljuk, ami július 9.-éig akciós, 1890 forintos áron rendelhető.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8312639957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása