Nem ettél még KFC csirkét? Itt az idő! - Egyszemélyes kosár

2016. december 05. - Feiertag Erik

Rengeteg féle tortillatekercs és szendvics kapható a KFC-ben, azonban mindben van valami közös: a csirke, meg a rajta lévő H&S panír, ami miatt annyira imádjuk az étterem termékeit. Aki viszont még nem kóstolt semmit, nehéz dolga lehet, ha megáll a méretes választékot hirdető plakátok előtt. Az idei karácsonyi termék, az Egyszemélyes kosár viszont jó kiindulás lehet bárkinek!

img_20161204_115540-01_custom.jpeg

Hiszen a KFC legjobbjait tartalazza: két H&S panírban sütött csirkemellcsík (strips), két Hot Wings, és egy csirkerész kerül bele némi hasábburgonya társaságában. Az alapkiadás 990 forintnál áll meg ami teljesen rendben van, plusz 300 forintért pedig újratölthető üdítőt is kérhetünk mellé.

img_20161204_115613-01_custom.jpeg

A félig töltött vödrök miatt elégedetlenkedő és trollkodó egyének az egyszemélyessel kapcsolatban csendben fognak maradni, hisz a kisebb kosár csurig van töltve husival és krumplival. Aki már próbálta a kizárólag csirkével (és néha baconnel) operáló étteremlánc termékeit, annak semmi újdonsággal nem fognak szolgálni a következő sorok, hisz a kosár klasszikus termékekből épül fel.

img_20161204_115716-01_custom.jpeg

Személyes kedvencem a H&S strips, mely egy-egy szelet csirkemellet jelent ropogós, pikánsan fűszeres, csípős bundában. A Hot Wingsek is hasonlóak, azzal a különbséggel, hogy általában kicsit zsírosak, és a csontok miatt nem falhatóak olyan gyorsan, viszont aki kifejezetten szereti a csirkeszárnyat, azoknak biztosan ez lesz a kedvencük. Végére hagytam a klasszikus Kentucky panírban sült csirkerészt, mely esetünkben egy dobverő volt. Ennek a panírja egészen más, fűszeres de nem csípős, és inkább puha, mint ropogós. 

img_20161204_115837-01_custom.jpeg

Az árán kívül azért is lehet jó indítás az egyszemélyes kosár az újoncoknak, mert valamilyen szinten a teljes KFC kínálatot lefedi: a vödrökbe a fenti termékek különböző kombinációi kerülnek, a szendvicsek nagy része pedig H&S Strips-szel, illetve az ahhoz használt bundával megegyező Hot & Spicy panírban sütött csirkemellel vagy combfilével. Ha tehát ettől a várhatóan január elejéig kapható adagtól jó szájízzel állunk fel, érdemes lehet később is meglátogatni a legközelebbi éttermet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9512022675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása