A Meki legjobb csirkés szendvicse? - Bacon Clubhouse Csirke

2016. december 03. - Feiertag Erik

Tavaly indult útjára a McDonald's prémium termékkategóriája a Bacon Clubhouse szendviccsel. Azóta érdemi bővülés nem történt, pár hete viszont kaptunk egy csirkés variánst néhány változtatással. Mivel a klasszikus marhahúsos szendvicset nagyon szeretjük, nagyon kíváncsiak voltunk, hogy sikerült az újdonság.

img_20161126_114032-01_custom.jpeg

Röviden? A címben lévő válaszra a kérdés egy nagy IGEN, de ne rohanjunk ennyire előre, nézzük, mit is tartalmaz a burger: egy adag fűszeres panírban sütött csirkehús, fehér cheddar sajt, bacon, batávia saláta, lilahagyma és a mesteri Big Mac szósz, mindez a Clubhouse szendvicseket jellemző fényes buciban. Az árazás egészen korrektre sikerült: a Moszkva téri egységben a nagy menü is bőven 2000 alatt, 1880 forinton áll meg, míg a sima menü 1750, maga a szendvics pedig 1290 forintba kerül. 

img_20161126_113809-01_custom.jpeg

A termék a Clubhouse szériától megszokott, tartósabb dobozban érkezik némi papírba csomagolva, ami segíthet, hogy ne kenjük vele össze magunkat. Nekünk kicsit fura volt hirtelen az édeskés Big Mac szósz mellett a panírozott csirkemell, de a végére megszoktuk, és egészen megszerettük. Reméljük az ikonikus, emeletes szendvics is becsirkül majd, mert egész jól áll neki.

img_20161126_113912-01_custom.jpeg

A fent említett szósz talán a termék legerőteljesebb része, de mind a lilahagyma, mind a bacon végig jelen vannak, utóbbi ráadásul kellemes sósságával kifejezetten jót tesz az ízélménynek. A saláta elroszog a fogaink alatt, a csirke pedig a szokásos Mekis minőség, nem rossz, de azért nem egy KFC szint.

img_20161126_114009-01_custom.jpeg

Összességében kifejezetten jó szendvics lett az új Bacon Clubhouse, melynek értékei nagyjából párban vannak árazásával. Ha szereted a marhahúsos változatot, de inkább valami szárnyasat ennél, ennél jobb szendvicset most a food courton nem nagyon fogsz találni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1912018059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása