Mérges liba mézes-mustáros piadinája

2016. november 01. - Feiertag Erik

Igyekeztünk a címben összefoglalni a Don Pepe novemberi kínálatát, de persze egy sorban nem lehet egyértelműen leírni két pizzát, egy hamburgert és egy heti akciót, úgyhogy ha szeretitek a lánc termékeit, érdemes tovább olvasni.

merges_ujragondolva.jpg

Ez lesz a harmadik hónap, hogy egy-egy prémium extra pizzával örvendeztet meg minket a Don Pepe. Szerettük az eddigieket, de legbelül mi már vágytunk valami csípősebb, erőteljesebb ízvilágú darabra. Eljött a mi időnk, hisz a Mérges Újragondolva pont ennek igérkezik: fokhagymás besamel alapra szalámi, bacon, tarja, jalapeno és hegyes erős paprika, meg persze mozzarella sajt kerül. A szokásosnak mondható 2090 forintos árazást úgy tűnik megszolgálja, mi biztosan ki fogjuk próbálni a következő hetekben.

akcios_pizza.jpg

A novemberi akciós pizza neve - lévén nincs neki - nem túl sokatmondó, de ha vetünk egy pillantást a feltétekre, minden hamar kitisztul: mézes-mustáros alap, roston csirke és tricolor kaliforniai paprika. Egyszerűnek de jónak ígérkezik, bár azért reméljük, jut rá mozzarella sajt is. 1190 forintért egy gyors ebédnek tökéletes lehet, 1390 forintért pedig dobozos kólával szomjasak sem maradunk.

ajandek.jpg

Ha már szóba került a szomjoltás: kedvenc kolbászos Doggereink mellé dobozos kóla jár, illetve a szeptemberben bevezetett Pepe Magic & Pasta ételeit rendelők pedig ajándék 1,5 literes Emotion üdítőt kapnak.

libamaj.jpg

Új hónap, új speckó hamburger tér vissza, hogy végső búcsút vegyen az étlaptól. Ezúttal a Libamáj-gigabite került sorra, ami egy marhahúspogácsával készülő darab. Ezen kívül worcester szósz, cheddar sajt, saláta, paradicsom, libamáj és füge kerül a buciba. A 2590 forintos ár elég magas, de ezért a pénzért egy egész jól megrakott szendvicset kapunk, és ne feledkezzünk meg a továbbra is mennyei Don Pepe burgonyáról és öntetről sem. Könnyes szemmel fogjuk elfogyasztani, ahogy pár hete a Camemburgerrel is tettük.

piadina_hetek.jpg

Tavaly a piadina volt a dogger, avagy az új étlap talán legújabb kategóriája. Most folyamatosan változó akció keretein belül olcsóbban kóstolhatjuk meg ezeket a vaslapon sült lepényeket. Mi nem vagyunk nagy rajongói ezeknek az ételeknek, mert bár egész jók, vannak náluk jobbak is az étlapon. Az akciót azért érdemes lehet kihasználni, például a november vége felé 1490 forintért rendelhető Gyros ízvilágúra, amiről pár hónapja mi is egész szépeket írtunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8211919481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása