Megmutatjuk, mire érdemes szavazni a Burger Kingnél!

2016. szeptember 17. - Feiertag Erik

Idén 25 éves Magyarországon a Burger King, amit szimpla, dupla, és tripla húsos Whopper felhozatallal ünnepelnek, illetve egy kifejezetten menő szavazással, ahol az elmúlt évek legkirályabb promóciós szendvicsei közül választhatjuk ki, melyik térjen vissza. Nehéz lehet a döntés, ha az ember nem ismeri ezeket az elég régi termékeket, mi viszont annak idején szinte mind kipróbáltuk, így könnyedén ajánlunk nektek pár szuper darabot!

bk25.jpg

 

 #TeamMexico: Mexikói Medve és Nacho Whopper 

teammexico.jpg

Eléggé rá vagyunk állva a mexikói kajákra - aki régóta olvassa az oldalt, annak ez biztosan nem meglepetés. Persze ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal Arribában vagy más tex-mex éttermekben zabálunk, csupán hogy ha van valami ilyen jellegű újdonság, azonnal rárepülünk. A Mexikói Medve különlegessége egy panírozott, mexikói babos pogácsa, míg a Nacho Whopper a szendvicsbe rejtett nacho chipsszel támad. Természetesen mindkettő a csípős fajtából való, és kifejezetten különleges daraboknak számítanak. A fenti két szendvics megjelenésük óta a kedvenceink közt vannak, és bármelyikre is szavaztok, rossz eredmény nem születhet.

 

 #TeamCheese: Grillezett Sajt Steakhouse és Fondue Steakhouse 

teamcheese.jpg

Sajttal minden jobb, ahogy a bölcs mondás tartja - mi nem is értjük, hogy hiányozhat az alap Whopperből egy szelet ömlesztett cheddar! Szerencsére ezzel a két szendviccsel revansot vehettek, és jól kisajtozhatjátok magatok. A Grillezett Sajt Steakhouse neve elég egyértelmű: némi grillezett hagyma, bacon, marhahúspogácsa és zöldség mellé egy méretes, grillezett sajtszelet is kerül. A Fondue Steakhouse pedig raclette sajttal, illetve ementáliból készült sajtszósszal próbálja feldobni a pirított hagymát, bacont és marhahúspogácsát tartalmazó szendvicset. Ha igazi sajtrajongó vagy, ezekkel a burgerekkel nem kattintasz mellé!

 

 #TeamChicken: Hawaii Csirkeszendvics és Grilled Chicken Honey BBQ 

teamchicken.jpg

Az igazi hamburger marhahússal készül, ugyanakkor lehet jókat atlkotni csirkével is - jelen bekezdésünk tárgya rá a bizonyíték. A Hawaii Csirkeszendvics ananásszal és némi sonkával, míg a Grilled Chicken Honey BBQ - ahogy nevéből is kiderül - mézes barbecue szósszal és fűszeres bucival igyekszik meghódítani a grillezett csirke szerelmeseit. 

Reméljük sikerült kicsit leszűkíteni a kört, és most már könnyebben tudtok dönteni. Nyilván, ami még akkor jelent meg, amikor még nem működött az oldal, mi sem tudunk sok okosságot mondani, de néhány szendvics titkáról azért talán sikerült lerántani a leplet. A szavazás egyébként így állt múlt héten:

14291668_1190540874343103_712299019795143249_n.jpg

Nem azt mondjuk, hogy rossz lenne az Xtra Long Chili Cheese, de szinte minden évben visszatér, szerintünk olyasminek kellene nyernie, amit már régóta nem kóstoltunk. Reméljük a végeredmény nem lesz ilyen csalódást keltő. Ha szeretnétek beleszólni, ezen a linken választhatjátok ki kedvencetek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9111712333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása