Whopper trip

2016. szeptember 11. - Feiertag Erik

Tripla hússal készíteni egy hamburgert ma már nem annyira különleges mint pár éve lehetett volna, különösen, mióta három Burger King étteremben bármit kérhetünk a Whopperbe - akár 5 húst is, ahogy mi tettük. Ennek ellenére a plakátokon vigyorgó Tripla Whopper nagyon csábító, így mi is elvittük egy körre.

img_20160910_124635_custom_1.jpg

Az összetételről sokat nem lehet elmondani, egy Whopperről beszélünk három marhahúspogácsával, így némi saláta, paradicsom, hagyma, ketchup, majonéz és uborka kerül még bele. Ez menüben 2000 forintba kerül, ami mostanra sajnos az átlagos ár, ha promós szendvicsekről beszélünk. 

img_20160910_124742_custom_1.jpg

A zöldségek és a szószok kellemesen keverednek a masszív mennyiségű, elég visszafogott ízvilágú hússal. Összességében nem rossz darab, de ennyi marhapogácsával már eléggé kijön, hogy bizony a konkurencia negyedfontosai ízletesebbek. Talán ha megnövelték volna a többi összetevő mennyiségét is, és azok valamivel erőteljesebben érződnének, jobb lenne az összkép.

A hamburger egyébként egy speckó, 25 éves évfordulót ünneplő dobozkában érkezik, amit maximálisan kitölt, ahogy a bendőnkkel is ezt fogja tenni, mert kifejezetten laktatóra sikerült.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9111693595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása