Egy dobozka grillvacsora

2016. július 17. - Feiertag Erik

Hét elején tértek vissza a Summer Grill termékek a KFC-be. Ez nagyrészt a tavalyi újdonságok ismételt bevezetését jelentette, ugyanakkor van egy új termék is. Egy Lunchbox, ami az idei év eleje óta rendszeres tagja a promócióknak. Megnéztük, milyen a jelenlegi grillcsirkés kiadás!

img_20160715_124453_custom.jpg

A Lunchbox, vagy ahogy sokszor emlegetni szoktuk, vacsidoboz, szerintem az elmúlt évek legmenőbb KFC újdonsága; átmenetet képez a gyorskaja és a normál éttermi koszt közt. Gyorsan elkészül, ugyanakkor egy korrekt főételt kapunk körettel, némi zöldséggel, pont, ahogy otthon, vagy egy beülős helyen ennénk. A mostani, 1290 forintról induló Summer Grill Lunchbox-ba grillezett csirkemell, tzatziki, bébispenót, feta sajt, uborka, némi salátakeverék és persze az elengedhetetlen, ezúttal korianderrel fűszerezett rizs kerül. Mindezt egy helyes papírdobozban kapjuk, késsel és villával. Menüben 1590 forinttól sült burgonya és újratölthető üdítő bővíti a csomagot. 

img_20160715_124438_custom.jpg

Mivel az összetevők eléggé elkülönülve kerülnek a dobozba, érdemes azzal indítani, hogy jól összekeverjük a salátát és a rizst. Innentől viszont tényleg egy kellemes, gyors vacsorában van részünk: a rizs isteni, puha és nem ragad, a korianderes fűszerezés pedig kellemesen jelen van végig. Elég visszafogott étel, sem a csirke, sem a tzatziki szósz, sem a zöldségek nem rendelkeznek erőteljes ízvilággal, egyedül a feta képes olykor elnyomni más összetevőket, de ez abszolút nem zavaró. Egyetlen dolgot tudnék felhánytorgatni: kicsit több csirke kerülhetne bele, nálam hamarabb elfogyott, mint a köret.

img_20160715_125257_custom.jpg

A jelenlegi promóciós kínálat legjobb terméke ez Summer Grill Lunchbox. Egy kiadós vacsora, ami a doboznak köszönhetően viszonylag könnyen szállítható is: ki lehet ülni vele a közeli parkba, ha az étteremben nem tudtuk befejezni, könnyedén tovább állhatunk vele, vagy csak simán haza is vihetjük, hogy kedvenc sorozatunk közben majszoljuk el. Reméljük a későbbiekben az állandó kínálat részeként is kapható lesz egy-két vacsidoboz kiszerelés, én például egy Grander tálat simán el tudnék képzelni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr808894398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása