Ismét grillszezon a KFC-ben!

2016. július 12. - Feiertag Erik

Jó pár éve már, hogy a KFC bemutatta grillezett hússal készülő Brazer termékcsaládját, melyet tavaly nyár végén teljesen megújítottak. Azóta nem igazán lehetett hallani grillcsirkékről a panírjáról ismert étteremben, ma azonban minden megváltozik, hisz ismét ők kerülnek középpontba!

kfc_grill_mb_st.jpg

A tavalyi kínálat olyannyira bevált, hogy a nagy részét ismét megkóstolhatjuk: visszatér a Summer Pita grillezett csirkemell-filével, tzatziki szósszal, bébispenóttal, uborkával és feta sajttal, valamint a Summer saláta grillezett csirkemellel, tzatziki szósszal, bébispenóttal, fetasajttal, vegyes salátával és olivával. Előbbi magában 990, menüben 1490, Boxban pedig sültburgonyával és némi Hot Wings-zel 1990 forinttól érhető el, a saláta pedig 1490 forintról indul, ami ha újratölthető üdítőt is szeretnénk hozzá, 1790-re módosul.

Mostanában elengedhetetlen része a KFC promócióknak egy Lunchbox kiszerelés. Ebbe ezúttal grillezett csirke, tzatziki, bébispenót, feta sajt, uborka és korianderrel fűszerezett rizs és salátamix kerül. Az árazás ismét egész jól sikerült ennél a kis instant vacsoránál: 1290 forintért vélhetően ezúttal is jól fogunk lakni, de ha némi krumplira is éhezünk, üdítővel együtt 1590 forintba fog kerülni. Mindemellett változatlan áron (890 szendvics -1490 menü -1990 box) továbbra is kapható a Classic Grill szendvics.

kfc_boxok_mb_st.jpg

Hogy a hőségben senki se száradjon ki, a fenti termékek vásárlása esetén egy 0,2 literes Lipton tea jár ajándékba készlettől függően citromos vagy zöld ízvilággal. Szerencsére gondoltak azokra is, akiknek nem szimpatikusak ezek a "pucér csirkés" ételek: Big Box-ok mellé egy 0,33 literes, alkoholmentes Soproni Borza-Lime Radler jár ajándékba. A következő Box-ok vesznek részt az akcióban:

Classic Box, Twister Box, Zinger Box, Qurrito Box, Grander Box, Strips DeLuxe Box

Ez lenne a KFC nyári ajánlata. Akik szeretik a grillezett termékvonalat, azok most szétcsirkézhetik magukat, az ajándék Soproni pedig gondoskodik róla, hogy a H&S panír rajongói se érezzék elhanyagolva magukat. És ha már nyár: a Deluxe Shake-ek most már kérhetőek tejszínhabbal és mogyoróval, mindössze 100 forintért.

Megjegyzés: a fenti árak csupán tájékoztató jellegűek, az egyes éttermek árazása eltérő lehet. Az ajándék Lipton és Soproni akció csak a készlet erejéig érvényes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr388875468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása