Ismét visszatért a Grand Big Mac

2016. július 14. - Feiertag Erik

Majd' kiugrottunk a bőrünkből, amikor először megláttuk a hatalmas Grand Big Mac-et. A termék sikerét jól mutatja, hogy azóta minden évben viszont látjuk hosszabb-rövidebb időre.

grand_big_mac_2016.png

Bár annak idején szerettük a Grand Big Mac-et, részünkről kicsit megkopott a bája. Tény, hogy a hazai gyorsétteremláncok közt kiemelkedő méretekkel rendelkezik, de akkor is csak egy Big Mac, a megszokott összetevőkkel, és a már-már unalomig ismert, de még mindig ínycsiklandozó exkluzív szósszal (ami tavaly óta nem is annyira exkluzív, hisz a Bacon Clubhouse szendvicsben is használják).

Az összetétel tehát változatlanul a következő: két "darabokból formázott Hamburger marhahús", ömlesztett cheddar sajt, hagyma darabok, jégsaláta, kapros savanyú uborka, Big Mac szósz és szezámmagos zsemle. Ha valaki nagyon éhes, akkor kétség kívül ez a legjobb választás, vagy a Quattro Sajtos Mega McRoyal, ami a leghúsosabb burger, amit Mekiben ehettek.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr938886866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása