Majdnem pizza burger - Piadina Burger

2016. május 12. - Feiertag Erik

Külföldi hírek közt elég sokszor találkoztunk már pizza burgerekkel, azonban hazánkban még nem igazán kóstolhattunk ilyesmit. Valójában most sem, de a Piadina Burger, mely esetében a zsemlét pizzatésztából készült lepényekkel helyettesítették, áll hozzá a legközelebb.

piadina_burger_don_pepe_2016_1_custom.jpg

A 2390 forintba kerülő szendvicsbe ezúttal "mezei" marhahús, valamint némi mozzarella, sajtkrém, rukkola és paradicsom kerül. Nem maradhat el persze a jó adag DP burgonya és szósz sem, így fel sem merülhet a kérdés, hogy laktató-e az étel.

piadina_burger_don_pepe_2016_custom.jpg

Az eddigi Don Pepe hamburgerek után meglehetősen aprónak tűnik a Piadina Burger, de nem kell megijedni, csak az óriási zsemle hiánya okozza az optikai csalódást, ugyanis belül mindenből a szokásos adag kerül. Ez egyébként a szendvics legjobb része is: meg lehet fogni, és jóízűen beleharapni.

piadina_burger_don_pepe_2016_2_custom.jpg

A hús szokásosan kissé fűszeres, ízletes, és ezúttal az egész hamburgert ő uralja. A rápirított mozzarella igen jót tesz az összképnek, viszont a sajtszósz nem túl erőteljes, de a visszafogott sajtos íze meglehetősen kellemesen egészíti ki a szendvicset. Tesztalanyunkba került egy szelet jól átsütött sonkaszelet is, ez kifejezetten ízlett, kár, hogy a szórólapok és az étterem weblapja szerint nem része a terméknek.

A Piadina Burger az egyszerű de nagyszerű receptet követi, a mozzarella és a marhahús, valamint a zöldségek összhatása kifejezetten kellemes, és a különlegességnek szánt lepény is jól működik, mint zsömlepótlék.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr428707606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása