A KFC mostantól mindent megmutat!

2015. április 16. - Feiertag Erik

Szerdán megnyílt a KFC 31. étterme a Deák Ferenc téren, ami alapvetően nem lenne különleges, viszont ezzel új időszámítás kezdődik a márka életében. Hivatalosan is bejelentették ugyanis az éttermek megújuló arculatát, melynek része az is, hogy beláthatunk a konyhába.

kfc_deak_ter_2015_14.jpg

A megnyitó előtt Fukcius Tamás, a KFC magyarországi marketingvezetője tartott beszédet. Az új arculat megalkotásakor elsősorban két dolgot tartottak szem előtt: egyrészt, hogy a fiatalok ma élményeket keresnek, és nem feltétlenül az ár befolyásolja a választásukat. Sokkal inkább a minőség, mind a termék, mind a körítés (azaz jelen esetben az vendéglátóhely kialakítása) esetében. Ezen kívül az embereknek ma sokkal tudatosabban táplálkoznak, aktívabban élnek mint jó pár évvel ezelőtt. Szeretnék tudni mit kapnak amikor rendelnek egy csirkeszárnyat, és nem mindenki bízik meg a hangzatos reklámszövegekben.

a46a8970.jpg

Fukcius Tamás, a cég hazai marketingvezetője

Az új étterem egyedülálló dekorációval rendelkezik. Előtérbe kerültek a nyers anyagok, mindenütt fa- és téglaborítás. Ez bár kissé távolinak tűnhet a lánctól, végül mégis ez lett a leginkább KFC hangulatú hely. A falakról Sanders ezredes köszön ránk, a nagy felületeket érdekes infókat megjelenítő ábrákkal töltötték fel. Az éttermet tágas tér és természetes fény jellemzi, igazán otthonossá és emberközelivé téve azt. 566 négyzetméterével és 192 fős befogadóképességével ez egyébként az a cég egyik legnagyobb hazai egysége.

A külsőségek mellett funkcionalitás terén is rengeteg újdonságot hordoz magában az új étterem. A menü immáron a megszokott papíros megoldás helyett méretes képernyőkön helyezkedik el, mely időszaktól függően emeli ki a vásárlók által legkeresettebb termékeket. A pénztár mintegy szigetként, középtájon helyezkedik el. A kasszások itt felveszik a rendelést, és a West End-ben vagy az Arena Plazában megszokott módon arrébb, egy átvételi pontnál kapjuk meg az ételt. Ez az úgynevezett pick up order megoldás sokkal gyorsabbá és dinamikusabbá teszi a kiszolgálást. A legmenőbb újítás azonban csak most jön: a panírozás folyamatát egy méretes ablakon keresztül saját szemünkkel követhetjük nyomon! Aki nem hiszi, hogy a KFC-ben valódi csirkehúst szolgálnak fel, érdemes betérnie egy menüre és megnéznie, hogyan készül.

Az új étteremben bárki beleshet a konyhába

Tamás mindemellett fontosnak tartotta kiemelni, hogy a minőségi ételkészítés nem a konyhában kezdődik, hanem a beszállítóknál. A cég büszke arra, hogy a csirke mellett a zöldségeket és a zsemlét is magyar partnerektől szerzi be, akikkel tavaly összesen 1,35 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le. Hús egyébként hetente legalább kétszer érkezik a Hungerit Zrt. által, míg zöldségeket a KK Family Kft., péktermékeket pedig a Lantmännen Unibake Magyarország Zrt. szállítja.

kfc_deak_ter_2015_09.jpg

Az új étteremben akcióval is kedveskednek a látogatóknak: A Hot Wings kosár, mely tizenöt csirkeszárnyat tartalmaz, ebben a két hétben 1990 helyett 990 forintért kapható a Deák téren. Azért pont ezt választották, mert így a vásárlók könnyedén kivonulhatnak a közeli parkba és piknikezhetnek egyet, amíg el nem készül a metrófeljáró mögötti placcra tervezett terasz. Utóbbira vonatkozólag pontos időpontot nem kaptunk, de a következő egy-két hónapban nagy valószínűséggel ez is el fog készülni.

kfc_deak_ter_2015_03.jpg

A fenti újításokkal nem egy kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó étterem megalkotása volt a cél. Mostantól ha KFC épül, vagy felújításra kerül, ezeket az új megoldásokat mind igyekeznek felvonultatni. Szerdán tehát nem csak egy újabb éttermet nyitott az AmRest, hanem a hazai KFC új korszakát indította el.

Ez úton is köszönjük a KFC-nek a meghívást és a fényképeket!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr267370590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása