Whopper sereggel támad a Burger King

2015. január 19. - Feiertag Erik

Tavaly év elején mindenki spórolós akciókkal indított, idén azonban tetejére állt a világ és drágábbnál drágább full extrás termékeket látunk, ahol már bevezettén az első 2015-ös akciókat. A Burger King két klasszikusabb világú Whopperrel próbálja meghódítani a vásárlókat.

banner.jpg

Mustár Kapitány Dupla Whopper: A szendvics, mely jó eséllyel vághatna neki a legfurább nevű szendvicsek versenyének belül sokkal kellemesebbnek tűnik. Alapvetően egy Dupla Whopperre építkezik, amiből két marhahúspogácsa, majonéz, saláta, paradicsom és uborka maradt. Ezen kívül bacon, jalapeno paprika, sajt, vöröshagyma és mustár került bele. Ez azért így ránézésre messze nem nyújt olyan wow érzést mint mondjuk a Krampusz Angusz, hogy azonnal rohanjon az ember elverni rá 1370 forintot (menüben 1950). A mustár sem kapott semmi hangzatos nevet, csak simán mustár.

Sonka Ezredes Whopper: Tavaly is sonkával indult a BK, idén is, ám ezúttal csirkés szendvics helyett Whopperbe költözött. A vöröshagymát, marhahúspogácsát, majonézt, salátát, paradicsomot, steakhouse szószt, bacont és sonkát tartalmazó szendvics abszolút a megszokottat kereső vendégekre ment rá, kicsit furán jött ki hogy ennek ellenére mégis ebben van az egész akció legkülönlegesebb összetevője. Árban kicsit kellemesebb mint a fenti termék, magában 1190, menüben pedig 1690 forint.

Nincsen időszakos akció speckó sült krumpli nélkül, ami ezúttal Tócsni. A leginkább csirkefalatokra hasonlító tallérkák mellé tejfölös mártogatós is kérhető, és a Whopper sereg menük mellé felár nélkül választható közepes sült krumpli helyett. Máshol hasonlóra csak nagy menü esetén van lehetőség, reméljük el fog terjedni ez a megoldás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr697075193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása