Ember Burger

2014. szeptember 22. - Feiertag Erik

Azt hitted, minden lehetséges változatát kipróbáltad a hamburgernek? Bárány, marha, csirke, pulyka, krokodil? Hidd el, a java még hátra van, mert nem kóstoltad még az ember ízű szendvicset!

001.jpg

Más kérdés hogy fogyasztható-e jó szájízzel valami, ami a kannibalizmust szimulálja. A Messhead névre keresztelt brit csapat szerint igen. A kaja-kreatív Miss Cakehead és a Mess London főszakácsa, James Thomlinson összeállt hogy méltó módon köszöntsék a The Walking Dead 5. évadát. Korábban egyébként az első szezon DVD megjelenéséhez kapcsolt valaki agy burgerekkel operáló food truck-ot, ráadásul pont Angliában.

02.png

De felmerül a hátborzongató kérdés, hogy honnan tudták milyen íze van az emberi húsnak? A válasz meglepően egyszerű, semmi kémia vagy komolyabb kutatást nem végeztek, hírhedt kannibálók leírásait vették alapul az ételhez. Például az újságíró William Seabrook-ét, aki szerint egy kifejlett borjú húsához hasonló, mely még épp nem nevezhető marhának. A kis kísérletezés után végül megalkották a Tökéletes Keveréket, mely sertés- és borjúhúst, csirkemájat és csontvelőt tartalmaz, hogy minél inkább az emberéhez hasonló textúrájú húspogácsát kapják.

01.png

Ha kíváncsi vagy, épp Londonban leszel vagy belefér egy gyors fapados kör, szeptember 30-án ingyen megkóstolhatod a Terminus Tavern pop-up étteremben. A pontos helyszín egyelőre titkos, további információk idejében kikerülnek majd Twitterre #terminustavern hashtag alatt.

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116718891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása