Csípős Csirkekihívás a szingapúri McDonald's-ben

2014. április 09. - Feiertag Erik

Itthon azért hiány van az igazán csípős promóciókból. Van hogy ráírják egy-egy szendvicsre, de valahogy egyik sem az az órákkal utána is érzed az erejét a szádban típus. Viszont Szingapúrban a Meki most elmegy a végletekig - négy szendvicses kihívás, időről-időre egyre erősebb darabokkal. Nem egy W35 erőverseny, de gyorsétteremben ez azért már valami.

csiposbanner (Custom).jpg

Ezt leszámítva amúgy nem nagy eresztés egyik burger sem, panírozott fűszeres csirkemellből és salátából állnak, meg az adott szószból. Az első, azaz leggyengébb szint szendvicse a Sizzling Citrus zöldcitromos csiliszósszal. McSpicy már a következő lépcsőfok, benne a szósz majonéz, viszont a csirke van ellátva egyedi fűszerkeverékkel, amiről semmit sem árul el a lánc, de KFC panírját ismerve ez nem jelent feltétlen enyhébb burgert.

A harmadik szintet már Very Spicy figyelmeztetéssel is ellátták. A Flaming Green Curry-ben ismét a szósz hordozza az igazi erőt, mely állítólag a legcsípősebb keleti fűszerekkel megbolondított citromfüves kókusz szósz. A negyedik és egyben legdurvább szendvics viszont még leleplezésre vár. Egyelőre csak annyit tudni róla hogy a legbrutálisabb, legerősebb darab amit valaha alkottak. Mondjuk a hazai viszonylatot ismerve ez azért annyira nem nagy szó.

img (Custom).JPG

Összességében érdekes felhozatal, vagy legalábbis érdekesebb mint az új McRoyal-okat felvonultató magyar promó. Reméljük egyszer mi is kapunk igazán csípős gyorséttermi szendvicset, még ha nem is kóstolná újra senki - bár lehet hogy ez a legnagyobb gátja a dolognak.

Forrás: BrandEating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr616306147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása