Erre vártunk annyit: Királyi hetek a Mekiben

2014. április 07. - Feiertag Erik

Ezúttal a McDonald's-re kellett várni. Máskor ők azok, akik egy-másfél havonta lecserélik az időszakos termékeket, ezúttal ők voltak azok, akik húzták, húzták csak húzták a váltást, de hogy miért, az rejtély. Talán annyira jól ment a McRib, talán valami egészen elképesztő dolog áll a háttérben, de egy biztos: Nem azért várattak meg minket mert valami nagyon ütős sosem látott újdonsággal készültek.

royalbanner (Custom).JPG

A négy szendvicsesnek álcázott promóció két féle Royal-t tartalmaz, melyek kérhetőek dupla hússal is. Az egyik egy sima zöldségesített változat, a másik pedig a "semmi kockázatot nem vállalunk úgyhogy telenyomjuk BBQ szósszal" vonalat követi.

Előbbi, a McRoyal TS sajtot, salátát, paradicsomot, hagymát és majonézt tartalmaz. Emlékszem hogy volt már ilyesmi bár nem biztos, hogy teljesen megegyezett a felépítés, minden esetre ki fogjuk próbálni valamikor a következő két hétben. Egészen biztos vagyok benne, hogy a "jó iparosmunka" kategóriába fog tartozni, teljesen korrekt szendvics lesz, majd az ár dönti el hogy mennyire érdemes belekóstolni.

A promó másik tagja, a McRoyal Western megpróbál ugyan pirított hagymával újítani, de lássuk be, ma, amikor minden második időszakos szendvicsbe beleszórják, ez már nem olyan különleges, mint amikor pár éve a Burger King felvette kínálatába a Grill Steakhouse-t. Ezen kívül szokásos Western hozzávalók kerültek a burgerbe, így bacon, sajt, BBQ ízű szósz (WTF?), saláta és hagyma színesíti az ízvilágot. Csak ismételni tudom magam, nem várok sokat de azt valószínűleg teljesíteni is fogja.

Ezúttal semmi sültkrumpli, semmi speckó snack, csak a szendvicsek. Lehet, hogy valami igazán nagyon nagy durranást terveztek, de csúsztak a dolgok és hirtelen nem találtak jobbat amivel kitölthetnék az űrt? Vagy csak szimplán biztosra megy a piacvezető vállalat? Ezt sosem fogjuk megtudni, max. ha egy hónap múlva Big Tripla Szürkemarha Angus Royal Mac-kel jelentkeznek, sejthető lesz hogy az előbbi felvetés lehetett a háttérben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr676306148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása