Nyúltáp - Fresh Whopper

2013. július 18. - Feiertag Erik

Amennyiben a Fresh azt jelenti, hogy zöldség íze van, akkor ez egy 5/5-ös burger. Ha viszont csak arra utal, hogy kicsit könnyedebb, kicsit egészségesebb az eredetinél, akkor már nem ilyen jó a helyzet.

1972.jpg

A burger nagy hibája pont a koncepció, hogy telenyomták minden gyorskajában valamennyire szokásos zöldséggel. Szerencsére azért a hús érződött - bár nem mindenhol, de határozottan jobb volt a helyzet, mint a szósz esetében. Utóbbi ugye ilyen borsos-tejfölös, egész finom ha belenyal az ember, de amikor a szendvicset ettem egyáltalán nem volt ott. Egy apró falatkában sem.

smallWP_20130716_004.jpg

Saláta, paradicsom, lilahagyma, és kígyóuborka került bele zöldség vonalon. Ezekkel egyáltalán nem spóroltak, mindig érződtek, és ilyen közegben még az uborka sem lógott ki, úgyhogy jól össze lett rakva. Ezen, és a fentebb említett borsos-tejfölös szószon kívül az elengedhetetlen marhahúspogácsa, és sajt van a szendvicsben. Összességében elég jó, semmi sem lóg ki, csak sajna az egyetlen igazán "különleges" összetevő, a szósz van teljesen elnyomva.

smallWP_20130716_008.jpg

Nehéz hosszú posztot írni erről a burgerről, mert nem igazán volt jó, de úgy igazán rossznak sem mondanám, középszerű, kicsit diétásabb szendvicset sikerült a zseniális Angry Whopper mellé promócióba ültetni. Nyilván meg van a célcsoportja, és ők venni is fogják, és nekik ízleni is fog, és akkor valószínűleg megint vesznek majd, vagy kipróbálják a Meki hasonló nevű termékét. Részemről 3,5/5, egyszer ki lehet próbálni de nem húz vissza a szívem. Kicsit túlárazottnak is érzem, ugyanúgy 1420 menüben mint a mérges, és ebben se rántott hagyma, se jalapeño paprika.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr386306251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása