Gordon Ramsay BurGR

2013. január 14. - Feiertag Erik

A név a titok, sokszor legalábbis ez vezet az átütő sikerhez. Ha valakinek, hát Gordon Ramsay-nek nem kell ezt elmagyarázni, aki tonnányi főzős műsorhoz adta már nevét és arcát, de egyiket sem nevezhetnénk sikertelen vállalkozásnak. Most viszont éttermet nyit, amennyire én tudom, nem is először, viszont a témája teljesen új, ugyanis Gordon ezúttal hamburgerezőt nyit.

A hely december 22-én nyitotta meg kapuit a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casino-ban, mindössze négy nappal az után, hogy egy másik étterme, a Gordon Ramsay Pub & Grill megnyílt pár utcával lejjebb a Caesar Palace-nél.

A sajtóközlemény szerint tradícionális burgerek, hasábburgonyák és turmixok kombinációja fogja egészen új szintre emelni a menüt, olyan fogásokkal mint a pork belly bao bun,édes sültkrumpli és puding shake. Utóbbi sűrű shake és selymes puding keverékeként jön létre. Mindemellett természetesen "kiváló minőségű alapanyagokból" az adott ételhez legmegfelelőbb elkészítési technikával készülnek majd a burgerek, a marhahúspogácsákat például kemény fával táplált nyílt lángon sütik majd, a Vegas Strip-en egyedülállóan.

Az étterem 200 ülőhellyel rendelkezik, az eladók ruháját pedig a Glee és a Mad Man kosztüm dizájnere, Allison Leach tervezte.

A húspogácsa rövid borda, szegyhús és tarja keverékéből készül, és Devonshire vajban pácolják, a buci pedig briós, gondolom nem az a cukrozott fajta amit nálunk kapni. Utóbbit fekete és fehér szezámmagokkal szórják meg. Persze italokat is árulnak majd, több mint 30 féle kézműves-sörrel és koktélokkal készülnek.

Forrás: Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr966306314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása