Bagel burgerek a francia McDonald's-ban

2012. december 04. - Feiertag Erik

A francia meki mindent megtesz, hogy vásárlókat csalogasson az üzletekbe. Év elején baguette alapú szendvicsekkel támadott, most pedig bagel-be pakolják az "anyagot". Így kell ezt csinálni, a bucinak is változatosnak kell lennie, nem csak egy-két fűszeres meg kukoricadarás cuccot rotálni orrba-szájba.

Ez a bagelre épülő akció három szendvicsben nyilvánul meg, melyek nem épp a változatosság mintapéldányai. Alapvetően egyformák: cheddar sajt, saláta és valamilyen krémes szósz, meg persze a marhahúspogácsa. Különbség, ahogy a nevük is mutatja, egy-egy hozzávalóban van, és a bagel "felületében".A sajtosban a cheddar helyett ementáli sajt van, a bagel pedig szezámmagos-mákos (ha jól látom). Ezen kívül itt a szósz is mintha más lenne, valami fűszeres változata a másik kettőben lévőnek. A hagymás az alapösszetevőkön kívül bámulatos módon kapott néhány szelet hagymát, mindez a sajtoséhoz hasonló szezámos-mákos bagel-buciben. A harmadik, a baconos, nos sosem találjátok ki mivel bővül az alapfelszereltség: két csík sült baconnel. Ebben az esetben a bagel natúr.Bár a bucin kívül semmi nagy újdonságot nem tartalmaznak, azért örülnék neki, ha behoznának ilyesmiket. Néha az egyszerűbb több, idén is nem egyszer jártam úgy, hogy a legalapabb összetevőkből építkező szendvics jobban ízlett mint amelyikben mindenféle gyorséttermekben különlegességnek számító alapanyagot használtak.

Csütörtöktől egyébként nálunk is új promóció indul, a lassan már szokásosan december környékére beidőzített Téli Ízek. A szendvicsekről nem sokat tudunk, homályos képek alapján Rösztiburgert, Csirke Cordon Bleu-t, Sajtos Gourmet-t és egy rejtélyes, új szendvicset prognosztizáltunk.

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796306330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása