McRichi, a pozitív csalódás

2012. november 08. - Feiertag Erik

Igen, végül is az, bár azért nem kell valami 5/5 féle atomburgerre számítani. Hozza az elvárható "minimális" szintet, bár erre képes az állandó McChicken is, a McRichi felfogható előbbi továbbfejlesztett változatának. Mint a Whopper - Pepperóni Whopper duó.

A szendvics kicsi, haverom Grandere mellett igen csak eltörpült a dolog, bár erre számítani lehetett. Ezen kívül elég szép látványt nyújt, nem potyog jobban mint mások (fogyasztás közben sem), az összetevők (saláta, lilahagyma, cheddar sajt, bacon és fokhagymás-tejfölös szósz) pedig eléggé kitöltik a szezámmagos bucit, viszont az ízükről ez sajnos nem mondható el.

2012-11-07 14.23.03.jpg

A szószt úgy igazából nem éreztem, akár majonéz is lehetett volna, a többiek sem tűntek ki, de összekeveredve azért minden hozzátett az élményhez. Ahogyan az lenni szokott, a csirkehúspogácsa dominált kissé, ami végül is nem baj mert alapvetően finom, viszont nem igazán van csirke íze. A Brazer szendvics óta tudjuk, hogy a grillezett csirkemellet is lehet úgy csinálni, hogy ne akadjon a torkunkon két falat után, nem értem miért nem ezt alkalmazzák. Na jó, értem.

2012-11-07 14.23.14.jpg

Összességében egész jó szendvics volt, az előző MaMot burgert simán veri. Más kérdés viszont, hogy mire lesz elég a BurgerKing tegnap indult promóciója ellen, amibe Angus hús került, gyanítom, hogy semmire, de még a hátralevő Ranch McBeef se sok jóra számíthat, legalábbis azokon a helyeken, ahol a két étterem egy légtérben, vagy nagyon közel helyezkedik el. 3,5/5 de könnyen lehetett volna 4 is, ha nem ilyen csirkemaszlagot tesznek bele.

(Amúgy a húsban volt valami elrághatatlan darabka, remélem, hogy csirke csont volt és nem valakinek a műkörme vagy valami letört műanyagdarab. Minden esetre szerencsére nem nyeltem le, bár lehet jobb kedvem lenne ha nem veszem észre. Tessék már normál csirkére váltani, csak azt akarom ezzel mondani.)

A teszt-kupont ezúton is köszönjük a McDonald's-nak!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr126306343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása