A dobogó legfelső foka

2012. október 22. - Feiertag Erik

Aranyérem, kupa, pezsgőzés, és persze dicsőség egy életen át, ez jár a bajnokoknak, a legjobbak legjobbjainak, azoknak akik képesek voltak minden ellenfelüket túlteljesíteni. De vakok közt félszemű is király, egy gyenge mezőnyben relatíve könnyű bajnoknak lenni, de ez aligha csökkenti a bajnok érdemeit. A bajnok ettől még bajnok marad, kategóriájának legjobbja.

De ettől még a MaMot burger nem lesz jó. A kb. McRoyal méretű szendvics viszonylag elfogadható, 1390 forintos menü áron tört be a piacra, és ebben benne van a bacon is, ami ismerve a McDonald's hozzáállását igencsak örvendetes dolog.

Alapvetően a hozzávalók leírásában nem sok problémát találni, hacsak a paradicsomos - hagymás szószt nem, ami már a McWrapekben is baromi idegesítő, mindent elnyom, egyszerűen szörnyű. De szerencsére ez esetben nem estek túlzásba vele, bár evés közben a nagy része szépen összegyűlt az utolsó falatra. Ezen kívül meglepett a Pannónia sajt. Én még attól féltem, hogy elnyomja majd a dolgokat, ismervén jellegzetes, a gusztustalan és a fenomenális közti pengeélen táncoló meglehetősen erős ízét. Ez végül is nem következett be, viszont szépen átestek azon a bizonyos lovon, mert hogy egyáltalán nem lehetett érezni. Hasonlóan a pirított hagymát. És a salátát. Na jó, utóbbi kettő azért ott roszogott a fogam alatt, úgyhogy túlzás, hogy éreztem őket. A burgerben a hús dominál, kis baconös utóérzettel, abban a pár falatban pedig, amiben nem, ott átveszi a helyét az a rohadék szósz.

Amúgy a BurgerKing már jó ideje árulja kb. ugyanezt a szendvicset, talán az öntet más benne, de amúgy ugyanez, sőt, talán még kicsit nagyobb is. Nem mondom, hogy a közelébe sem ér, de lényegesen jobb. Ha van választási lehetőségetek, akkor inkább olyat vegyetek szerintem. Minden téren jobban megéri.

Ez most nekem így 3/5. Egyszer elmegy, de azért inkább kerüljük. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr726306353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása