Egyenesen a Grillről

2012. június 05. - Feiertag Erik

Közel két hónapja jelentkezett a BurgerKing új promócióval, az Angus XT-vel, amit bár nagyon szerettünk, már épp itt volt az ideje a váltásnak.  Ettől függetlenül remélem, hogy megmarad állandó szendvicsnek, de nem álltatom magam, valószínűleg ahogy szép lassan kifogynak a készletek, úgy tűnik el majd az Angus XT az éttermek kínálatából. Szokásos összeállítással van dolgunk, egy csirkés szendvics, egy marhás szendvics, meg valami snack, ami ezúttal a Fűszeres Csirkeszárnyak, ami amúgy alap de most kikerül a nagy plakátra. Ebből 5-öt vehetünk 690-ért, ami részemről nem éri meg, egyszerűen azért, mert nem ízlett.

Grilled Chicken BBQ (910/1390): Havi csirkeburgerünk, grillezett csirkemellel, ahogy az lenni szokott. Tudjuk, hogy ebben a kategóriában a Brazer a menő, de azért nézzük mivel készült a BK. Mézes BBQ szósz, ruccola saláta, paradicsom és majonéz, meg persze a fent említett „tűzön grillezett csirkemell”. Mindez focaccia zsemlében, ami elég viccesen néz ki, reméljük az íze is az. A teteje fűszeres, úgyhogy kézmosásra felkészülni. A csirke és a BBQ kombó érdekesen hangozhat, de a Grander bebizonyította, hogy pánikra semmi ok, jól kijönnek egymással.

Grillburger Jalapeno BBQ (950/1390): Azt hiszem a név minden lényeges infót elárul. Csípős lesz mert Jalapeno, BBQ íze lesz mert BBQ, és brutálisan meggrillezték, mert Grillburger. Néha én érzem hülyén magam, ha kérem ezeket a cuccokat. Régen ennél jobb neveket találtak ki. Most meg: Kolbászburger, Rostélyos Burger, Grillburger. De szerencsére nem a nevét esszük meg, nézzük mi van benne: Borsos sajt, saláta, paradicsom, majonéz, és „tűzön grillezett marhahús”. Meg persze a fent említett BBQ és Jalapeno. Ugyanabban a vicces nevű vicces külsejű buciban érkezik, mint a csirkés szendvics, ebben nincs különbség. Ha jobban csúszik mint a ciabatta, akkor már jól jártunk.

Szerintem nem fogunk csalódni ebben a promócióban, a leírásokban nem látok semmi olyat ami elronthatná a dolgokat. Hacsak nem túlozzák el a szószokat vagy valami hasonló buta hiba, de nem igazán szokták. Mondjuk nem igazán mentek rá a különleges összetevőkre, egy-egy apró extra van mindkét szendvicsben, de talán ez a BK bája. Ahogyan a BBQ felhasználásával bűvészkednek.

Még annyi jó lett volna, ha igény szerint kis plusz pénzért a marhahúsos szendvicset lehetne kérni Angus hússal. Ha már ott vannak a raktárban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr936306411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása