Születésnap

2011. december 25. - Feiertag Erik

Hát igen, így év vége fele besűrűsödnek az ünnepek, karácsony, szilveszter, és nálunk még a szülinap is, már ami a blogot illeti. Ha Burger nap is lenne a naptárban, tuti, hogy az is valahova december végére esne.

Tavaly ilyenkorra kiépült egy stabil olvasó-tábor, szinte minden nap megvolt a 100 látogató, gyakran túlléptük a 150-et, és egyszer-kétszer még a 200-at is sikerült felülről súrolni. Ez mostanra sem igazán változott, a 100-200 közti létszám volt nagyjából az állandó, viszont azt hiszem kétszer, vagy háromszor sikerült túllépni a 300-at, bűvös szám, olyan spártai.

Idén azért elég sok post született, legalábbis szerintem több mint tavaly. Voltak kicsit exkluzívabb dolgok is, mint a két KFC-s sajtóesemény, meg a BurgerKing születésnapi VIP partija, és elkezdtünk jobban kilépni a BK-McDonald's-KFC vonalból. Utóbb főként speednek köszönhető, vele is idén lett gazdagabb a blog.

Aztán egyszer a Blog.hu szerencsétlenül épp keresztbe tett a dolgoknak, szerencsére csak egy alkalom volt, az új admin felület okán, elveszett egy bazi hosszú post, mondhatom, nagyon örültem. Azért a freeblogosok rosszabbul jártak idén. Ezt az egy bakit leszámítva szerintem megbízható háttért biztosít a Blog.hu, persze, van hogy kicsit megbolondulnak a dolgok, de azért ez egyáltalán nem vészes. És az új felület mára teljesen beérett, olyan dolgok is működnek vele, amik eddig nem (pl. a képek középre igazítása a postban).

Majdnem elfelejtettem, idén beindult a facebook csoport is, ami most egészen pontosan 216 lájkolón áll. Tapsgép be. Tapsgép ki.

Így a végére nem maradt más hátra, mint hogy köszönetet mondjak nektek, olvasóknak, speednek, a blog.hu-nak, meg a szerencsés véletlennek, hogy szabad volt ez a tök egyszerű, lényegre törő név: Burger.

Happy-Birthday-Burger.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr686306492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása