Tre Mo Lo jelenti: Best of McDonalds 2.

2011. február 28. - Feiertag Erik

 Mint már korábban írtam, március másodikán véget ér a Best of McDonalds promóció első felvonása, de nem kell csüggedni, mert harmadikán már jön is a következő, mely összeállítását tekintve hasonló a mostanihoz.

Dupla Royale Fresh: A Sajtos Royale filmtörténeti jelentőségű, a Dupla Sajtos McRoyale pedig a legjobb állandó szendvics a magyar mekiben. Ha ezt tovább tuningolják, abból rossz nem sülhet ki, vagy mégis, és erre minden esélyük megvan, lévén lényegében ugyanaz mint a mostani New York szendvics. Magos zsemle, majonéz, hagyma, uborka, jégsaláta, paradicsom, 2 szelet sajt, 2 Royal hús, és opcionálisan kérhető bacon. Talán csak annyiban más, hogy itt a hagyma nem lila lesz. Kiváncsian várjuk, remélhetőleg ez olcsóbb lesz. Nem valószínű.

Chicken Sensation: A szokásossá vált marha-csirke párosítás ezúttal is megmaradt, jelen promócióban ez foglalja el a csirkés burger helyét. A CBH-t váltja, úgyhogy nehéz feladat előtt áll, ám a leírásra pillantva rögtön láthatjuk, hogy ennek most esélye lesz felvenni a versenyt a legnagyobbal. Szezám és lenmagos zsemle, lila hagyma, jégsaláta, paradicsom, csirkehús, opcionálisan kérhető bacon, és a különleges hozzávaló, a mézes mustáros szósz. Jól hangzik, erről biztos lesz írás, ellentétben a fent említett szendviccsel.

Ezen burgerpároson kívül természetesen érkezik megint valami apróbb harapni való is, mégpedig csirkeszárnyak, 5 és 8 darabos kiszerelésben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr326306599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása