Best of McDonald's: New York Szendvics

2011. január 31. - Feiertag Erik

Rövid postot akartok? Dupla Whopper sajttal meg lilahagymával. Hahaha, azért nem ússzátok meg ilyen könnyen.

De most komolyan. Ebben a szendvicsben semmi újdonság nem volt, még egy szószt se kevertek hozzá, sima majonézt raktak bele. Ezt megpróbálták ellensúlyozni azzal, hogy mindent beleraktak, ami csak a kezük ügyébe került, így viszont nagyon drága lett a burger, ha bacont is kérünk bele (hogy is lehetnek ellenállni neki?), akkor menüben majdnem 1500 forintnál járunk.

Hogy mit értek minden alatt? Salátát, paradicsomot, lilahagymát, sajtot, bacont, majonézt, mustárt, és uborkát. Meg persze a két marhahúspogácsát, és a szezámmagos, fura külsejű bucit. Fura, hogy senkinek sem jutott eszébe, hogy ezek nem fognak megférni egymás mellett, elnyomják majd egymást. Sajnos így is lett, a sok extra ellenére Whopper íze volt.

Tény, hogy a mekinél ez újdonságnak számít, mert nincs egy marhahúsos szendvicsük sem, amiben sok zöldség lenne (a McWrap nem számít szendvicsnek), de a BurgerKing rendelkezik ilyennel, ráadásul olcsóbban.

Az íze nem rossz, és jól is csúszik, de ez akkor is kevés egy 5-öshöz. Sőt, még a 4-eshez is, főleg ha belegonondolok, hogy a Rösztiburgert váltotta. Részemről 3,5/5, nekem igazából megérte mert 11-kor ez volt a reggelim. Akkor még 4-est akartam adni, de hát kicsit elfogult az ember azzal szemben, aki az éhhaláltól menti meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása