Best of McDonald's: CBH

2011. február 09. - Feiertag Erik

 Az éves meki felhozatalban két pirosbetűs ünnep van, csak hát az időpontok nem mindíg ugyanakkor vannak, ezért nem kerülhettek be a naptárakba. Az egyik, amikor újra elkezdenek Rösztiburgert árulni. A másik pedig, nos, az most van, mert az a CBH ünnepe.

És azt kell hogy mondjam (írnom), hogy megint megérte várni, mert a CBH bizony semmit sem változott, ami sok más esettel ellentétben itt jó hír. Ugyanazok a ropogós sülthagyma darabok, és ugyanúgy dugig van salátával, és majonézzel is gazdagon nyakon öntik. Alul sültszalonnák fekszenek egymás mellett, a szögletes buci tetején pedig apró szalonna, és szezámmag darabok ülnek. A hús pedig a jó öreg szögletes csirkehús pogácsa. Csak abban különbözik az előző kiadástól, hogy ezúttal nincs sajt a buci tetején.

Persze, nincs tökéletes szendvics, ennek is megvannak a maga hibái, még ha nem mennek az íz rovására. A sok saláta és a sült hagyma könnyedén kihullik belőle, amikor a szánk felé emeljük, a majonézt pedig olykor kicsit túl bőkezűen adagolják.

A burger nem tapad, és nem ragad, nem fogunk fuldokolni a fogyasztása közben, úgyhogy nyugodtan rendelhetjük magában, üdítő nélkül. A sültkrumplit úgyis annyira túlsózzák mostanság, hogy szükséges rosszként gondolunk rá menü vásárlásakor.

A pontszámom 5/5, egy féllel sem kevesebb. Az utóbbi két hónap nagyon erős volt a mekinél (Rösztiburger, aztán meg ez), majd meglátjuk mit tartogatnak a Best Of következő felvonására.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr26306604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása