Az igazi Buffalo's

2010. augusztus 25. - Feiertag Erik

 Valahogy sejtettem, hogy az előző postnál tévedtem. De szerencsére therealbigcet segítségemre sietett egy hozzászólásban, és írt egy kicsit az "igazi" Buffalo's-ról:

Nem erre az éttermre gondoltam, hanem egy István utcai Buffalo's sandwiches nevű helyre. A www.buffalos.hu az ő oldaluk, de fent vannak a házhozszállítós oldalakon is, mint a pizza.hu, és a netpincér. Azt hiszem sajnos csak a belvárosban szállítanak ki, és talán néhány északpesti kerületben. Nem étterem, de talán nem is gyorsétterem. Mindent amit rendelsz, frissen akkor készítenek, de a hely tálcás, papírcsomagolásos. Nem akarnám futtatni őket, de az usában sok olyan kis hálózat van, amilyen az ő stílusuk. Ám idehaza, még csak velük találkoztam, aki a maximális elégedetségre törekszenek, mind minőségben, mind mennyiségben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása