Twister!

2010. április 20. - Feiertag Erik

Mi az amit a KFC nagyon eltalált? A Longer! Jó, jó azt is, de én a másikra gondoltam. Strips! Nem, még mindíg nem. Őőő... Jó, akkor elmondom. A Twister!

Emlékszem, régen a tévében folyton a Twistert reklámozták. De akkor nem próbáltam ki, túl drágának tűnt. Igazából most is az, de ha az ember utalvánnyal fizet, akkor nem figyeli annyira az árat.

A Stripsszel nem is lőtt annyira mellé a képzeletbeli beszélgetőpartnerem, ugyanis a Twister nem más, mint egy zöldségekkel tortillába csavart Strips. A zöldségek ugyebár paradicsom és saláta, és öntetként kapunk bele majonézt. Finom is, laktató is, csípős is... Minden benne van, ami a KFC-t jellemzi. Csodálatos.

És végülis az ára sem rossz, főleg, ha azt nézzük, hogy egy Zinger szendvics (buci-csirke-saláta-majonéz) csak 60 forinttal olcsóbb nála, és valljuk be, a Twister ennél sokkal különlegesebb. Már csak a tortilla miatt is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr416306690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása