Vészhelyzet! A Don Pepe júliusi tortilla tekercse veszélyesen finom!

2023. július 13. - Feiertag Erik

Nem teljesen újdonság az Emergency Chicken feltét (vagy ebben az esetben betét) a Don Pepe háza táján, hiszen évekkel ezelőtt már kóstoltam egy szintén időszakos, hasonló nevű pizzát (és már az is 2.0 volt!). A tekercses kivitel ettől eltekintve mindig üdítő, hiszen egy kompakt ízcsomagot falhat, aki emellett dönt.

20230706_141017-01.jpeg

És miért ne tenné, ha ennyire jól sikerült? A júliusi vegán újdonságok mellé ráaádsul ez egy kifejezetten húskedvelő étel lett: roston sült bacon, chorizo és bacon is kerül bele, úgyhogy tényleg nem oka panaszra senkinek, aki az állatokra prédaknt tekint. Ezen kívül cheddar, jégsaláta, lilahagyma, koktélparadicsom, Kentucky szósz, jalapeno és füstölt mozzarella kerül bele, az ára pedig 3590 forint.

Nem igazán tudnék olyat választani a fenti összetevők közül, ami zavaróan elveszett volna az ételben. Mind a húsok, mind a zöldségek hozzájárultak az ízélményhez. Előbbi kategória nyilván dominánsabb volt, ráadásul a pikáns Kentucky szósszal és a csípős jalapenóval igazi ízbombát alkottak.

20230706_141057-01.jpeg

Akinek bejönnek ezek a burrito szerű tekercsek, azoknak jó választás lehet az étlapról. Nem mondom hogy a sok hússal ebben a melegben egy könnyű menüről beszélünk, de az adag sem olyan, ami után félő lenne hogy az ember legurulna egy lejtőn, ha nem figyel. Teret ad viszont így valamelyik remek desszert megkóstolására, mondjuk a különleges, Don Pepe féle madártejnek, amiről múlt hónapban írtam a Pepedillasos posztom végén.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9818165598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása