Növény- és húsimádó burgerek a Zingben!

2023. március 02. - Feiertag Erik

Egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen van egy vegán szendvics ami meh, másrészt azt hiszem a Zingesek olvassák a blogot, hiszen tavaly a Back to School kapcsán panaszkodtam, miért nem lehet kettőnél több hússal kérni, erre most tripla smashed burgerrel kedveskedtek az igazi húsimádóknak!

zing_meat_lover_tripla_angus_marhahus_cheddar_limitalt.png

A két szendvics mellett extra hír, hogy ezentúl minden Zinges burger kérhető növényi alapú pogácsával, ami gomba, hagyma, szója, valamint borsó felhasználásával készül.

Plant Lover: rozmaringos majonéz, batávia, Plant based pogácsa, paradicsom dzsem, tortilla chips

Meat Lover: 3 db smashed ANGUS húspogácsa, rozmaringos majonéz, batávia, dupla cheddar, paradicsom dzsem, tortilla chips

Woltról loptam árakat is: a Plant Lover 3250 forint, míg a Meat Lover 500 forinttal drágábban kérhető magában. A növényi pogácsás variáns pedig szintén 500 forint felárat jelent az állandó szendvicsek esetében, illetve a Guitar Heronál ez nyilván egy ezres lesz, hiszen az dupla hússal készül. 

zing_plant_lover_vegan_pogacsa_minden_szendvicsbe_kerheto.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr818062476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása