Krémes tonhalas tekeredés

2022. augusztus 25. - Feiertag Erik

A Don Pepe idén augusztusra kissé könnyedebb, nyárias ízekkel készült, például a pizzára sütés után halmozott görög saláta, vagy az általam is kóstolt Bellagio Burger, de jó példa jelen poszt tárgya, a Creamy Tuna tekercs is, ami ismételten nem okozott csalódást.

don_pepe_creamy_tuna_tonhal_dijoni_mustar_articsoka_aszalt_paradicsom_2.jpeg

Bár elnézve az összetevőit, miért okozott volna? Sajtkrém, lilahagyma, tonhal, majonéz, dijoni mustár, olíva bogyó, aszalt paradicsom, articsóka, tojás és füstölt mozzarella kerül bele, az ára pedig 2990 forint. Méret tekitnetében a megszokott tekercses adagra kell számítani, tehát laktató, de azért le tud csúszni valami desszert utána. A havi adagból a Bellagio Burger például kiadósabb, ha az ember nagyobb étkű arra érdemes inkább ránéznie, vagy előétellel-desszerttel bővítenie a Creamy Tunát.

don_pepe_creamy_tuna_tonhal_dijoni_mustar_articsoka_aszalt_paradicsom_1.jpeg

Az ízvilág talán kissé mediterrán hangulatú, a füstölt sajt és a mustár sajnos eléggé elveszett benne, illetve az én ízlésemnek túl erőteljes volt az olíva bogyó és a sajtkrém kettőse. Szóval ezekből kevesebbet raktam volna bele, a többi összetevő viszont  jól el volt találva, ahogyan az arányaikkal sem volt különösebb gondom.

don_pepe_creamy_tuna_tonhal_dijoni_mustar_articsoka_aszalt_paradicsom.jpeg

Érdemes tehát a Creamy Tuna felé kacsintgatni, ha unjuk a marhát és a csirkét, de mégis valami gyorsat fogyasztanánk, és ízvilága is kellően különleges ahhoz, hogy ajánlható darabbá váljon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9417915273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása