Sajtos-makarónis újdonságok a Burger Kingben

2022. augusztus 17. - Feiertag Erik

Úgy tűnik hosszú évek bacon őrülete után most a sajt kezd egyre nagyobb szerepet kapni a hazai Burger King kínálatában. Volt már idén egy túl cheddaros Whopper variáns, most pedig egy meghökkentő, de lassú éttermeknél már itthon is látott újdonságot lehet megkóstolni a következő hónapokban.

burger_king_mac_cheese_lover_chili_szosz_ketchup_piritott_hagyma_marhahus_plant_based_vega.png

A Mac & Cheese Lover ugyanis, ahogy neve is utal rá, sajtos makarónival készül, illetve egy ebből formázott, panírozott pogácsával. Ezen kívül ketchup, chili cheese szósz, saláta, pirított hagyma és egy marhahús vagy növényi alapú vegán pogácsa kerül bele.

Mindkét variáns egységesen 2690 forintért rendelhető a Wolt felületén. Itt egyébként nincs már fenn a szörnyű Cheddar Cheese Lover, de éttermekben még talán el lehet kapni, hiszen a lánc weblapjáról még nem került le. Ami viszont tuti van még, az a remek King's Whiskey BBQ burger. Plusz egy kis spoiler a Mac & Cheese Lover kapcsán, hogy tegnap megkóstoltam és ez is a jobban sikerült Burger Kinges szendvicsek közé tartozik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5817910075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása