A csed-ára - Cheddar Cheese Lover

2022. április 27. - Feiertag Erik

Március vége felé dobta be a Burger King ezt a nagyon cheddaros hamburgert a kínálatba, ami már első pillantásra is érdekes összeállításnak tűnt, olyan szempontból, hogy ez akár rettenetesen is elsülhet. És hát...

cheddar_cheese_lover_burger_king.jpeg

Szörnyű, borzalmas, ilyen jelzőket azért túlzás lenne használni, azonban sajnos sokkal jobbakra sem szolgál rá a Cheddar Cheese Lover. Találó nevet kapott, mert ahol csak lehetett, cheddar sajtot használtak benne, de ez egyszerűen nem működik. Cheddar szósz, cheddar sajt, panírozott cheddar szelet, külön mind jól hangzik, de együtt egy

borzasztóan tömény, ráadásul meglepő módon elég íztelen

végeredményt alkot. Ezen kívül amúgy marhahúspogácsa, uborka, paradicsom, saláta és sült hagyma kerül bele, az ára pedig magában is 2000 forint felett van.

cheddar_cheese_lover_burger_king_1.jpeg

Szóval a sok egyforma sajt nem igazán működött, különösen a Burger King elég íztelen húspogácsájával. Ami viszont meglepően domináns volt időnként, az az uborka. Ízlések és pofonok, ez nekem hol tetszett hol nem. Szóval ha érdekel milyen, elég egy kis cheddart enni uborkával, nagyon hasonló lesz az élmény.

Minimum a szószt meg kellett volna változtatni, BBQ vagy az alap ketchup-majonéz kombó a Whopperből sokat dobott volna rajta szerintem.

Egyébként a panírozott cheddar jó ötlet, szívesen látnám más szendvicsben,

akár egy új Bacon King iterációban, az már nagyon régen volt, pedig annak idején a csapból is ilyen-olyan verziói folytak annak a szendvicsnek. Ez most tehát nem lett az igazi, viszont ott van a prémium "Mr." vonal ami a gombás kiadás alapján abszolút magasabb színvonalat képvisel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5317790566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása