Április bolondja, aki nem rendel ezek közül semmit!

2022. április 01. - Feiertag Erik

Hiszen a Don Pepe elég szép felhozatalt dobott be erre a hónapra is, ráadásul egy vadiúj hamburgert is megkóstolhatunk a következő hetekben, amire már most fenem a fogam, a poszt írása közben.

hagymat-hagymaval-nemmarha-burger-don-pepe-aprilis-akcio.png

Ugyanis a Hagymát Hagymával Burger egy meglehetősen ütős cuccnak tűnik. A megszokott szezámmagos buciba lilahagymalekvár, medvehagyma, pirított hagymachips, lilahagyma, paradicsom, burgerpogácsa és cheddar sajt kerül. Köretként a DP burgonyához ezúttal lilahagymalekvár jár, így egy édeskésebb ízvilágú menüre lehet számítani. 3290 forintért falhatjuk, de ugyanennyiért elérhető vegán variáns is lilahagymalekvárral, medvehagymával, pirított hagymachipsszel, lilahagymával, paradicsommal, nemmarha burgerpogácsával, nemcheddarral, köretként pedig nachos chipsszel és szintén lilahagymalekvárral.

Pizzettából ezúttal három variánssal készültek, és mindben vannak szerethető részek, de a legkomolyabb összeállításnak a lazaccal és avokádókrémmel készülő darab tűnik.

Salmon DeLuxe Pizzetta: avokádókrém, füstölt mozzarella, lazac, szezámmag, tükörtojás, koktélparadicsom, bébi paraj (2890 ,-)

Cheeselover Pizzetta: cheddar sajtkrém, füstölt mozzarella, kéksajt, trappista, mozzarella, camembert, koktélparadicsom, bazsalikom (2490 ,-)

Vegán Garden Pizzetta: pizzaszósz, VEGÁN ‘mozzarella’, lilahagyma, kaliforniai paprika, paradicsom, kígyóuborka, céklakocka, kukorica, zöldborsó, bébiparaj (2090 ,-)

aprilisi-pizza-don-pepe.png

Pizzetták után ugorjunk pizza témára: április sem telhet el akciós pizza nélkül, ami ráadásul részben a múlt havinak egy módosított változat, legalábbis ami a húst illeti. A feltét ezúttal pizzaszósz, olíva bogyó, paradicsom és az előbb említett darált marhahús, és 2290 forintért rendelhető.

vegan-nuggets-deluxe-salata-don-pepe-cekla-aprilis.png

Mielőtt rátérnék az akciókra, a vegán nuggetek is új köntösbe költöztek erre a hónapra, méghozzá egy ínycsiklandó DeLuxe Salátába, melynek különlegessége a pizzatésztából formált kosár, tehát lényegében ehető tálban jön házhoz. Ebbe vegán nemcsirke nuggets, jégsaláta, madársaláta, bébiparaj, rukkola, kígyóuborka, koktélparadicsom, angol zeller, cékla, valamint céklás BBQ öntet kerül, az ára pedig 2990 forint.

pizza-menu-ajanlat-don-pepe.png

glutenmentes-pizza-menu-don-pepe.png

Akciókat tekintve Pizza Menükről tudok beszámolni: 32 centis nem vegán pizzák mellé ha Ben & Jerry's Caramel Brownie Party jégkrémet rendeltek, ajándékba kaptok egy liter Pepsit, gluténmentes de nem vegán pizzát pedig Magnum Almond Remixszel érdemes összekötni, mert 1,5 liter Lipton Ice Tea jár mellé.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8217794357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása