Valentin napon japánban tényleg lesz csokiburger!

2022. február 08. - Feiertag Erik

Emlékeztek még a Burger King 2018-as áprilisi tréfájára, a csokoládéból és más édességekből felépülő hamburgerre? Na ezúttal a japánok őrültek meg, és noha jóval puritánabb módon, de megcsinálják!

_w850.png

Valetin napján mindig extra adag édesség és szív alakú minden fogy, így talán nem annyira meglepő, hogy ezt a jeles ünnepet ferdeszemelték ki a híres-hírhedt Lotteria marketingesei, amikor is egy Twitteres kampány részeként, vonatkozó poszt bemutatásával egy buciból és csokoládéból álló csomagot lehet átvenni a rendelés mellé, ami lényegében egy csokiburger kezdőcsomag.

A promóciót talán nem írja le kellőképpen, hogy limitált: hiszen a lánc mindössze 3 éttermében, az első 214 vendég részére érhető el az akció, szóval vélhetően azért a Lotteriánál is érezték, hogy ez egy kicsit túlzás.

Desszert hamburger témában egyébként a szingapúri Burger King is alkotott már, akkor Whoppert lehetett kapni csokoládés öntettel, hát egyik megoldás jobb mint a másik...

Forrás: Japan Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9517279292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása