Ezúttal mégsem áprilisi tréfa volt a csokis Whopper

2021. április 06. - Feiertag Erik

2018-ban világméretű aprilisi tréfát eszeltek ki a Burger Kingnél: beharangozták a Chocolate Whopper szendvicset, mely egy brutális desszert-orgia lett volna, hogy csak a jéghegy csúcsát említsem, grillezett csokoládéval a húspogácsa helyén. Az első pillanattól fogva egyértelmű viccet azért sokan komolyan vették itthon is, de most nem is az a lényeg, hanem hogy Szingapúrban idén nem viccelt az étterem!

bk_chocolate-whopper-1.jpg

De azért az eredetinél jóval visszafogottabb variánst kaptak az érdekességre éhező vásárlók, hiszen a csupa csoki kiadás helyett csak a szószokat cserélték csokoládés öntetre. Ezen kívül marhahús, paradicsom és hagyma kerül a burgerbe, ami elég bizarrul hangzik.

A Mothershipnél le is tesztelték az ételt, de nem voltak elragadtatva tőle: a csokoládé öntet egy nem túl édes fajta volt, és teljesen elnyomta a marhahúst, tehát nem valósult meg az az édes-sós kombó, ami sok ételt igazán remekké tesz. 

bk_mashed-up-fries-1.jpg

Az öntet elérhető külön is, például Chicken Nugget mellé, a Burger King appban rendelők pedig ajándékba kapnak egy adag csokoládéöntetes fagylaltot, benne némi sültkrumplival (sokan mártogatják amúgy is, úgyhogy ez nem olyan extrém, mint amilyennek elsőre tűnhet). 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1216491760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása