Ismét sajtos január a KFC-ben

2022. január 18. - Feiertag Erik

Nagyon régre tekint vissza a KFC sajtos finomságainak januári időszaka. Egy-két változás befigyelt már vele kapcsolatban, de az alapok szinte mindig maradtak, avagy a gigantikus Dupla Grander visszatérésének csodás időszaka ez a csirkés étteremben. Ráadásul a Wrapper kategória is részt vesz a promócióban, ami kiemelten örömteli.

nagyon_sajtos_finomsagok.png

A közös pont nagyrészt ismét a cheddar sajtszósz, valamint a sajt és szerencsére megmaradt a gomba, amivel tavaly év vége felé már a Burger King is próbálkozott, meglehetősen kellemes végeredménnyel. A fent említett Wrapper megjelenésének pedig van egy szomorú vonzata is: ezúttal nincs Twitster variáns a kínálatban.

Grander Cheeser: Grander csirkecombfilé, cheddar és füstös BBQ szósz, egy szelet ömlesztett cheddar sajt, lilahagyma és csiperke gomba

Dupla Grander Cheeser: Grander csirkecombfilé, cheddar és füstös BBQ szósz, két szelet ömlesztett cheddar sajt, lilahagyma és csiperke gomba

Wrapper Cheeser: Grander filé, nacho sajtszósz, a mézes-mustáros Kentucky Gold szósz, savanyú uborka, bacon, pirított hagyma, egy szelet ömlesztett cheddar sajt, sült burgonya

Qurrito Cheeser: sajt, ketchupot, cheddar sajt szósz, gomba, csípős csirkemell filé

The Kentucky Fries: sült burgonya, cheddar sajt szósz, bacon darabkák

A fentiek magukban 1790 és 2390 forint közt kaphatóak, menüben (+ üdítő és burgonya) és Boxban (+ üdítő, burgonya és csirkeszárnyak) ennél azért drágább a helyzet, úgy 3390 forint a csúcs, de az már egy combos (és nem csak a Grander filé miatt) adag. A Kentucky Fries kivétel ezalól, mert az 890 forint, nem olcsó köret de vannak rajta azért extrák. Az árazás tehát egész korrektre sikeredett, bár ezek a KFC weboldalán lévő, amik éttermenként eltérnek.

Aki tehát csípős csirkére és sok sajtra, esetleg némi gombára vágyik, annak jó döntés lehet KFC felé vennie az irányt, vagy onnan rendelnie, ha megéhezik. Ajánlónak a korábbi Cheeser kínálat kóstolásairól írtakat tudom felhozni: 2016-ból és 2017-ből, vagy csak a Dupla Granderről szólót 2018-ból. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1916817392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása