Ünnepi menü a TGI Friday's-ben is!

2021. december 10. - Feiertag Erik

Azok után, hogy a Burger King új, 150 grammos húspogácsával készülő hamburgereinek árával kapcsolatban panaszkodom, talán furán hat, hogy bedobok egy Friday's hírt, ahol minimum 1,5x-es az árazás. Ugyanakkor itt a minőség és a kiszolgálás is magasabb polcot képvisel, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a pénteki étterembe is megérkezett az ünnepi hangulat négy újdonsággal!

A rövidkének ható kínálat elég változatosra sikerült, tehát nem négy hamburgert kapunk azt' jónapot, ebből az ételből csak egyet kóstolhatunk, cserébe nem csak a szendvicsek szerelmesei örvendhetnek.

Chop House Ribeye Steak: Serpenyőben tálalt ínycsiklandó ribeye steak balzsamos karamellizált hagymával, cheddat sajtos burgonyapürével és rozmaringos vajszószban sült sárgarépa-gomba-zöldbab zöldségkeverékkel.

Chop House Pork Chop: Serpenyőben tálalt sertésszeletek balzsamos karamellizált hagymával, cheddar sajtos burgonyapürével és rozmaringos vajszószban sült sárgarépa-gombazöldbab zöldségkeverékkel.

Steak Florentine: Tökéletesen fűszerezett NY strip steak, forró tormás mozzarellás sajttal beborítva. Krémes spenótos-karamellizált hagymás körettel, Cheddar sajtos burgonyapürével és tormás szósszal tálaljuk.

Two Bleu Bacon Burger: Grillezett hamburgerhús kéksajtmorzsával, kéksajtöntettel, ropogós baconnel, fejes salátával, paradicsommal, uborkával, hagymával és vajas pirított zsemlével. Ropogós hasábburgonyával tálaljuk.

Árakat most sajnos nem tudtam lopni, mert a hálózat kínálata Wolton nem elérhető, FoodRunneren pedig nincsenek (még?) fent ezek az ételek. Házhoz tehát egyelőre (?) nem rendelhetőek, így aki nem akar lemaradni róluk, annak érdemes asztalt foglalni és felkeresni valamelyik budapesti TGI Friday's éttermet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1916780470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása