Zöld csirkével támad a maláj KFC!

2020. augusztus 28. - Feiertag Erik

A KFC-ben igazán nagyot variálni a panírral lehet, kérdés hogy érdemes-e, ha egyszer a megszokott Hot and Spicy és Kentucky bundák olyan jól működnek. Ránézésre a Green Chili Crunch széria nem valami guszta, viszont a KL Foodie cikke szerint ronda de finom kategória.

csirek1.jpg

Most komolyan, még a promóképeken is penészesnek tűnnek, pedig valójában petrezselyem, lime és csili adja a színt, melyek egy különleges ízvilágot is eredményeznek. Megnézve az összetevőket jól hangzik az ötlet, és a forráscikk szerint így is van.

Az új panír nem kérhető bármire, csak csirkerészekre, a Zinger, vagy más helyi szendivcs/tortillatekercs nem érhető el zöld színben.

csirek3.jpg

Egy limitált, speckó panírt szívesen látnánk a hazai KFC kínálatában is, azonban első körben majd reméljük nem egy ilyen megosztó külsővel próbálkoznak.

Mindent tőlük szedtünk: KF Foodie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7414973268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása