Volt már ezeknél sajtosabb szendvics a Burger Kingben?

2020. augusztus 04. - Feiertag Erik

Nem hiszem, de talán más gyorsétteremben sem itthon. Fondue burgereket mutattunk már külföldről, ha nem is itt a blogon de Facebookon tuti, és nagy irigységgel figyeltük a sajtos finomságokat. Most végre mi is belekóstolhatunk!

_fondue.png

A promóció két szendvicset vonultat fel, melyek különlegessége, hogy exxxxxtra sajtosak. Bacon túladagolásból most tehát sajttengerre bontottunk vitorlát, de engem ez cseppet sem zavar. 

Double Fondue Burger: fényes buci, saláta, paradicsom, sajtszósz, négy szelet sajt, marhahúspogácsa

Chicken Fondue Burger: fényes buci, panírozott csirkemell, saláta, paradicsom, sajtszósz, két szelet sajt

Ha jól értem a leírásokat, akkor a szendvicsek mellé jár, vagy kérhető extra adag sajtszósz, amibe vagy mártogatjuk, vagy mint a képen, nyakon öntjük vele a burgereket. Bár utóbbi elég sok szalvétát igényel majd az éttermekben.

_pottyos.png

További újdonság még, hogy ismét vannak Pöttyös King Fusionök. Erről már tegnap is írhattam volna, de úgy rémlett, ez eddig is volt, de most, hogy a Fondue szendvicsek kapcsán ránéztem a Burger King oldalára, rá kellett jönnöm, hogy csak a Gurus kiadások voltak kaphatóak. Ezúttal sima túrórudi kerül a fagyihoz, melyre karamell, csokoládé vagy epres öntet kérhető. Mekiben kóstoltam hasonlót, ott jól működött, bár emlékeim szerint nem tört kellően kis darabokra a túró rudi, reméljük ezúttal sikerült jobban megoldani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7016103218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása