Egyszemélyes kosarakkal támad a KFC

2020. június 11. - Feiertag Erik

Néhány éve került időszakosan bevezetésre a KFC kínálatába az Egyszemélyes Kosár, mely egy remek belépő a csípős-fűszeres csirkék világába, ha korábban kimaradt volna valakinek. De akkor is jó választás, ha az ember nem igen tud dönteni a sok csirkerész közt. Kedd óta pedig három változatban is elérhető ez a remek ajánlat!

web_slider_480x420.png

Az új összeállítások egy-egy termékre összpontosítanak, illetve változott a régi csomag is, hiszen stripsek helyett ilyen kis Hot Shots falatok kerülnek bele, amiket nem is darabra, hanem grammra mérnek.

Classic Egyszemélyes Kosár: 1 darab Kentucky csirkerész, 2 darab Hot Wings csípős csirkeszárny, 45g Hot Shots csípős csirkefalat, kis sült burgonya

Hot Wings Egyszemélyes Kosár: 6 Hot Wings csípős csirkeszárny és egy adag aranybarna sült burgonya

Hot Shots Egyszemélyes Kosár: 150g Hot Shots pikáns csirkefalat és egy kis sült burgonya

popcornbites.png

Amikor az újdonságokat böngésztem, feltűnt még egy menő dolog: Popcorn Bites Box! Ez 400 g Hot Shots falatot jelent plusz egy sültburgonya kosarat. Utóbbit mondjuk mi kihagytuk volna mert kicsit minek kategória, főleg ha otthonra ajánlott (most miből áll bevágni az olajba egy zacskó mirelit krumplit amíg várjuk a futárt?). 2490 forintos Netpincéres ára már borsosabb az Egyszemélyes Kosarakénál, de jóval nagyobb az adag is.

item_1.png

Mindemellett nem kell egyelőre lemondanunk az azt hiszem április óta elérhető Kentucky Gold és Bourbon BBQ Granderekről sem, de vélhetően lassan most már kivezetésre kerülnek, így ha akar valaki még egy utolsó falatot belőlük, nem érdemes sokáig várni a rendeléssel. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr815803532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása